Meghalt a cicám. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2hónapja sajnos mérgezésben meghalt a cicám(nem csak az enyém). És azóta lelki roncs vagyok. Ha a nevét kimondják sírok, fulladok. Annyira szerettem.
Én vettem észre amikor megmérgezték,és rángatózott. Azonnal orvoshoz vittük,aki semmit nem csinált vele.
Egyszerűen nem tudok túllenni ezen. Próbálom, hogy a többi állatkámmal foglalkozok többet, rájuk gondolok, de előttem a cica nevét se lehet kimondani.
Teljesen lelkibeteg vagyok:(
A cicót én neveltem 2napos kora óta. Talán azért is viselt meg ennyire,mert láttam ahogy szenvedett,sírt,nézett rám,hogy segítsek és nem tehettem semmit...
Légyszi segítsetek mit tegyek:(
2009. dec. 1. 07:43
21/22 anonim válasza:
Szia. Nekem tegnap halt meg a kis cicám mindössze csak 4-5 hónapos volt. Doki annyit mondott pár napja van hátra. Próbàltam neki segíteni de nem ment.😥😭😭😭😭😭Aznap szemem elõtt este meghalt. Láttam mennyire szenved, mijákol, de próbàlt mèg élni. Megfogtam felemeltem dorombolt egy kicsit (amit sose csinált odáig) és éreztem az utolsó szív dobbanását.😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 még mindig sírok, hogy miattam halt meg. Mert csak néztem, hogy haldoklik.😭😵
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!