Meghalt a cicám. Mit tegyek?
2hónapja sajnos mérgezésben meghalt a cicám(nem csak az enyém). És azóta lelki roncs vagyok. Ha a nevét kimondják sírok, fulladok. Annyira szerettem.
Én vettem észre amikor megmérgezték,és rángatózott. Azonnal orvoshoz vittük,aki semmit nem csinált vele.
Egyszerűen nem tudok túllenni ezen. Próbálom, hogy a többi állatkámmal foglalkozok többet, rájuk gondolok, de előttem a cica nevét se lehet kimondani.
Teljesen lelkibeteg vagyok:(
A cicót én neveltem 2napos kora óta. Talán azért is viselt meg ennyire,mert láttam ahogy szenvedett,sírt,nézett rám,hogy segítsek és nem tehettem semmit...
Légyszi segítsetek mit tegyek:(
Szia!
Egyetértek az előttem szólóval, beszéld és sírd ki magadból, és ha túl leszel rajta, nevelj egy másik cicát, akár az emlékére is, netán azzal a névvel.
Vidámabb napokat! :)
Az én kis cirmim tegnap halt meg. Csak 16 hónapos volt. Kijárós cica, szóval nehéz megállapítani, hogy mióta, de hasmenése volt, és az egyik veséje nagyobb volt, mint kelltt volna. Amúgy semmi jele, h baja lett volna. Állatorvos, szurik bogyók, nem lett jobban. Megint elvittem pénteken, utána el ultrahangra, hümmögés, meg kéne nyitni, mert nem látni, hogy micsoda. Ketten műtötték, 2 órás műtét volt, a végén még élt, a dokinő hívott, h rendben van, lehet vinni, nagyon örültem. De mire odaértem, már leállt a szíve, túl nagy műtét volt egy kis macseknak. :( Az egyik veséje nagyon nagy volt, be volt gyulladva az egész belseje a cicónak, nagyon szarul nézett ki.
Kis kora óta velem van, napi 2-3 órát foglalkoztam vele, állandóan jött hozzám, dorombolt, bucizta a fejét az enyémhez, addíg tudtam simogatni, amíg akartam... Ilyen szelíd, kedves cicát nem ismerek, és gyönyörű volt a mintája, lehet, h volt benne vmi spec fajta is. Van egy 4-5 éves korom fekete cicánk is (de ez antiszociális, az asszony nevelte), azzal is kijöttek, fogócskáztak, játszottak.
Nagyon nehéz nélküle, 35 éves kigyúrt kopasz állat vagyok, de sírok simán. Az egész család kivan. Utóljára akkor voltam ilyen vacakul, mikor 2 éve a fater meghalt agydaganatban...
Lehet, h nézek egy kismacsekot tavasszal...
sajnálom és teljesen együttérzek veled, mert engem is így megvisel a cicahalál. tavasszal elütötte az autó egyik cicámat. én találtam meg... és hazafelé pont az jutott eszembe, hogy nem szeretném ha ilyen történne a cicával. azóta minden egyes alkalommal amikor bekanyarodok a házhoz figyelem a ház előtt az utat és a bejárat környékét hogy "ugye nincs elütve egyik cica sem!" és ez megy kb. fél éve nap mint nap.... :(
nehéz sírás nélkül a cicára gondolnom.
nem tehetsz semmit. majd szépen lassan elmúlik....
Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó! Nekem is ütötték el cicám, kint voltam a kapuban, a két cica náhny méterre tőlem a fűben játszott. Jött egy autó, rágyorsított, és elütötte az egyiket. Még az úton sem volt kint...:(
Ő volt az én drága pici Vakikám(Vakarcs):
Babakánt:
Az előző kutyám ölében a tesójával:
Mielőtt meghalt:'(:
A képen nagynak látszik, pedig kicsi volt, kis bélpoklos, azóta is mindig eszembe jut ha marad egy kis kaja a tányérban,hogy Ő hogy megenné még...
Kinek árthatott ez az édes pici baba? Olyan kis jólelkű cicus volt,hogy azt hittem senki sem tudná bántani...
Szia!!
Enmeg is meg viselt a cicám halála(2 napja hunyt el)
tüdő beteg volt...
ugyhívták hogy Mirr-Murr
Tudom milyen szörnyű...:(
csak ult ott én ott voltam mellete és láttam a vényt ki hulni a szeméből...
Borzalmas volt és ezt gyerekként szörnyű felfogni
mert szerettem alig 9 hónapos volt és ráadásul holnap van a szülinapom...
és még egy a baj hogy ennek a kicsike cicának volt egy tesója aki szintén mellettem volt amikor a kis Mirr-Murr meghalt...
Szegény tesójának nagyon hiányzik szerintem...
Szoval ne búsúlj idővel minden seb megyógyul és minden rendben lesz idővel...
beszélgess foglalkozz az állatkáiddal és próbálj ne sokat gondolni a cicára(én 3 órán keresztül sírtam szegény Mirr-Murr ért)
Köszönöm. Igen tényleg az volt...utánozhatatlan...
Még nyávogni se tudott rendesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!