Meghalt a cicám. Mit tegyek?
2hónapja sajnos mérgezésben meghalt a cicám(nem csak az enyém). És azóta lelki roncs vagyok. Ha a nevét kimondják sírok, fulladok. Annyira szerettem.
Én vettem észre amikor megmérgezték,és rángatózott. Azonnal orvoshoz vittük,aki semmit nem csinált vele.
Egyszerűen nem tudok túllenni ezen. Próbálom, hogy a többi állatkámmal foglalkozok többet, rájuk gondolok, de előttem a cica nevét se lehet kimondani.
Teljesen lelkibeteg vagyok:(
A cicót én neveltem 2napos kora óta. Talán azért is viselt meg ennyire,mert láttam ahogy szenvedett,sírt,nézett rám,hogy segítsek és nem tehettem semmit...
Légyszi segítsetek mit tegyek:(
Hogy jobb kedvre derítselek Benneteket:
Az én kedves Jojó cicámnak egy évig a nevét sem tudtam kimondani sírás nélkül... Ő volt az első perzsám, tündéri kis csincsilla. Csak egy éves volt, amikor a szomszéd kutyája lerántotta a kerítésről, és megroppantotta a gerincét... 3 napig szenvedett. Orvoshoz vittük, minden nap, injekciózták, de nem segített.
Utolsó éjjel felmászott mellém az ágyba. A mellső két mancsával húzhatta fel magát, mert a hátsó része le volt bénulva... Reggel ott dorombolt mellettem... :'(
Indulnom kellett... Többször utánam nyávogott, nem akarta, hogy otthagyjam. De mennem kellett...
Elmentem iskolába. A második óra közepén pedig rámtört a sírógörcs. Tudtam, hogy elment, hogy többé nem dorombol már nekem. Éreztem, ahogy elköszön. Azelőtt csak embereknél éreztem hasonlót.
A kedvenc kosarában temettük el, egy fenyőfa tövében, ahol szívesen ücsörgött. Valami bennem is meghalt vele együtt. A szívem "cicasarkának" jókora darabkáját temettem el mellé...
Évek múltak el azóta. Ma perzsa cicákat tenyésztek. Igaz, nem csincsillát, hanem himaláját. Csincsillám nem lesz többé... A mai napig könnyes lesz a szemem, ha meglátok egyet.
Van egy csodálatos himalája kandúrom, és egy tündéri nőstényem. Már most tudom, ha ők egyszer elmennek, többé himalájám sem lesz... Számukra is jókora darab van félretéve a szívemből... És ha egyszer elfogy, többé nem lesz már cicám.
Köszönöm szépen a válaszokat!
A tanácsaitoknak megfelelően hazahoztam egy kiscicát. Dec.22-e óta van itt. Kisfiú. Imádnivaló kis dög, egyfolytában dorombol,játszik.
Tényleg sokat segít feldolgaozni...és a másik 3cicám(vagyis a két lány)sokkal boldogabb azóta,hogy ittvan,mert nagyon hiányzott nekik a másik két "tesó".
Íme Marcell(Marci):
Ő egyébként mentett cica, egy sokcicás házból hoztam. Természetesen ivartalanítva lesz,mint a többiek, és az előbbiekből okulva szobacicaként éli napjait.:)
Talán itt meg tudják vigasztalni egymást a szomorú gazdik.... :'(
>> [link]
az macskáimat is meglövik lég vagy airsoft-al egy
csomószor! ezek miért ilyenek??? :(
mér jó az nekik ha macskákat lőnek vagy mérgeznek ????
idegbeteg állatok!!!!!!!! velük is ezt kéne csinálni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!