Falun élő cicatartók! Titeket is hülyének néztek miután ivartalantattátok a macskátokat?
Nekem egy benti cicám van és falun élek.A környezetek tele van felelőtlen gazdikkal. Ha valaki eljön hozzám az első amin megakad a szeme az az ,hogy ,hogy lehet bent a cica???
Nem kakál be??
-Én erre mondom ,hogy nem mert van neki alom és oda végzi a dolgát.Ekkor a többség ugy néz mintha szellemet látott volna.
DE AMIKOR MEGTUDJÁK ,HOGY IVARTALANÍTOTT!!!!
-Mi???Ki lett miskárolva??
-Aha.Nem akarok több kóbor macskát.
-Hmmm...És mintha azt gondolnák ,hogy miket csinál ez a hülye!!
Nálatok is ez a szitu?
Én is falun élő vagyok :D Nekem kb másfél éve lett ivartalaníttatva a nőstény cicusom (8éves). Először azon lepődtek meg (!!!!) az emberkék, hogy lehet ilyet csinálni a macskákon, utána meg azon, hogy ezért fizetni is kell! :D
Valamint az én cicám is félig-meddig szobacica, csak ő jelzi, ha dolga van és olyankor kiengedjük, és majd visszajön ha kedve úgy tartja :)De ehhez már hozzászoktak az emberek :D
én mikor bőgtem az elütött macskám után, meg ragasztottam ki az eltűnt cetliket, akkor néztek hülyének, hogy "ennyire fontos egy macska?" náluk van a szomszédba 10, akár az összeset is vihetem
én sajnos nem tudok rájuk úgy tekinteni, hogy idejétmúlt gondolkodásúak, más korban nőttek fel, nekik ez tényleg nem normális stb., tanuljanak meg alkalmazkodni, mert volt már, hogy majdnem pofán** egyet, mikor kiröhögött, hogy elütötték a macskám..
hidd el, van akinek ez nem üti a mércéjét..
Ukrajnában voltam pár éve egy családnál, éppen nagy ebéd volt (őszi szünetben, a cicámat pedig okt 11.-én ütötték el), disznóvágás után.. kis falu, egy utcából áll az egész, mögöttük hatalmas kert (értsd akár 1-2 km), legtöbben állattartásból élnek, átlagéletkor 70 stb. szóval ülünk, eszünk, szóbajön valahogy, hogy az egyik embernek elütötték ladával a macskáját, ő pedig végignézte, ahogy vergődik az út szélén, nagyon rossz látvány volt. pedig nem moslékon, hanem kitekaton élt.. erre a reag: "és nem kérted vissza a gázsitúl a macskakajapénzt?" majd általános hahota. hát mondanom sem kell, nálam ott elszakadt a cérna, felpattantam az asztaltól és kirohantam a helységből. vagy fél órán keresztül remegtem a dühtől, de persze fél percbe se telt és jöttek a háziak, hogy ne haragudjak, ha engem ez érzékenyen érintett, tudják, hogy ebédnél ez elég gusztustalan, de az embereknek ez itt mindennapos, jöjjek vissza, üljek le. hát nem nyugodtam meg..
bocsánat, hogy itt bomlasztok, meg írom ezeket a szörnyületeket, de még senkinek sem volt alkalmam elmondani, pedig azt hiszem életem végéig emlékezni fogok rá, borzalmas volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!