Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Semmit se tudok tenni ellene?

Zsinga kérdése:

Semmit se tudok tenni ellene?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a macskám 3 napja semmit nem eszik, már nagyon gyenge, 2 éves a cica. Sose volt beszédes, teljesen nyugodt cica volt, továbbá nőstény és mikor babája született 1 hét múlva az is meghalt. Most ebben a pillanatban egy vedérben fekszik ronggyal az alján, a fogával abba a rongyba kapaszkodik és közbe ugymond visít, nagyon sajnálom, semmit se tudok ellene tenni? :'(

2013. dec. 27. 17:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Istenem, szegény macska... Állatorvos gondolom messze van és egy világvégi faluban laksz, meg nincs pénzed, pont nem rendel, elromlott a kocsid, nincs macskaszállítód stb....
2013. dec. 27. 18:35
 12/20 anonim ***** válasza:
85%

Rettenetes ,hogy milyen emberek vannak...

Gandhi:-Ki milyen az állatokal olyan az emberekkel...

Ebből kiindulva gondolom ,hogy a gyerekedet vagy az édesanyádat sem vinnéd orvoshoz ha haldoklana. Lemerem fogadni a következőket:

-Kinti cica

-Oltásai nincsenek

-Másik 100 társával alszik az istálóban

-Nem férgtelenített

-SOSEM LÁTOTT ÁLLATORVOST!!!

Ja és azt tudod-e ,hogy bűnt követsz el?? Tudod ,hogy ezért 2 év börtönt is kaphatsz?? És pénzbirságot...Remélem feljelent ,majd valaki.

SZÉGYEN!!!!

2013. dec. 27. 18:52
 13/20 M.Maresz ***** válasza:
Írtam privát üzenetet, SOS-ben keress meg, hogy tudjunk segíteni a cica miatt.
2013. dec. 27. 19:05
 14/20 Panka0111 válasza:
Na ezt elmondom a jobb oldali első padban ülő lánynak, hogy végignézted egy állat haláltusáját, sose fog többet rád mosolyogni, se más lány se, életed végéig masztizni fogsz! 36/L
2013. dec. 27. 19:39
 15/20 A kérdező kommentje:
Srácok komolyan igy kell válaszolni 1 kérdésre? Hívtam állatorvost már tegnap is azt hittem ez alap dolog,de persze állandóan csak a káromkodás, és hogy igy rohadjak meg, meg hogy dögöljek meg. Szánalmas. Elég nekem most is ami történik. Továbbá már tegnap az állatorvos írt fel neki gyógyszert, be is adtuk neki de semmit nem javult az állapota ezért is kérdeztem meg hogy mit tudok addig tenni ameddig kiér mert ma is felhívtam. Azt hittem ez az oldal ennél kulturáltabb.
2013. dec. 27. 20:29
 16/20 A kérdező kommentje:
És olvasva a válaszokat egyikőtök sem könnyitette meg a helyzetet. Az állatorvos pedig egyáltalán nincs közel, az egyik válaszolo azthiszi 2000 forinttal lelehet tudni, pedig köze sincs hozzá hogy mennyit is kér el egy állatorvos, de a legkönnyebb irni egy gondolt összeget. Én csak segitséget akartam kérni ehelyett mit kaptam? Káromkodást,átkozást mindent csak nem segitséget. Kösz Srácok jók vagytok!
2013. dec. 27. 20:37
 17/20 Panka0111 válasza:
Én írtam a lánynak, és azt mondta, hogy legközelebb azért fog rád mosolyogni, mert az fog eszébe jutni rólad, hogy életed végéig masztizni fogsz!
2013. dec. 27. 21:16
 18/20 Panka0111 válasza:
Na jó, kamu volt, hogy szóltam a lánynak, ahogy a te macskás kérdésed is, viszont te tényleg életed végéig masztizni fogsz, ez nem kamu, ez tény.
2013. dec. 27. 21:59
 19/20 A kérdező kommentje:
Biztos érdekel a véleményed igazából. :) Nem is ismerlek, de lefogadom ha ennyire magabiztos vagy és itt gyakorikerdesen ennyit tudsz pofázni, akkor az életbe is nagyon kafa gyerek lehetsz! :)
2013. dec. 28. 01:16
 20/20 anonim ***** válasza:
En megprobaltam segiteni rajtad a valaszommal! :((
2013. dec. 28. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!