Miért teszik fel az emberek a kérdést hogy meghal-e az állatuk, ha egyszer semmit nem tesznek ellene?
nem tudom, ezt én se értem. nekem 2 macskám van (19 éves és egy 4 éves). ha bármelyikben lenne valami vagy csak akár megfázna (ez sajnos az öregnél gyakran van így) rohanni szoktam az állatorvoshoz, hogy adjon neki injekciót. ez úgy havon 10.000 kb, de én nem sajnálom rá a pénzt, mert nem vagyok érzéketlen az állataimmal szemben.
amúgy erre gondolsz? ez engem is nagyon felháborított :@
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__1069272-mi-a..
Az embert megnyugtatja, ha mások azt mondják, hogy nincs nagy baja, esetleg egy kis ez, vagy az.
De akik ezt mondják, többnyire mind laikusok, szóval nem biztos, hogy rájuk kellene hallgatni.
Én már túl vagyok azon, hogy minden aprósággal rohanjak az állatorvoshoz. Pl. egy egyszeri hányás miatt, vagy azért mert a kutyámnak félévente mindig leesik a mellső lábán az ötödik körme. (kicsit kacsán nő, és beakad, letörik, majd kinő az új)
Olyan is volt, hogy egyik reggel sántítva ébredt. Én azonnal szabadnapot vettem ki, vittem a dokihoz, ő megnézte, akkor nagyon fájlalta még a lábát, elküldött röntgenre, a rtg. felvétellel vissza a dokihoz. Mire visszaértünk már semmi baja nem volt, és a röntgen sem mutatott semmilyen sérülést. Valószínűleg megrándult. Egy szabadnapom, és kb. 12 ezer Ft-om bánta.
Ma már nem vagyok ilyen pánikolós, és felismerem, ha komoly baj van. És ha komolynak ítélem a problémát, akkor a föld alól is előszedem az állatorvosunkat:) Nem később, hanem azonnal! És akkor nem gondolkozok azon, hogy mennyibe fog kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!