Mi ez a prémium táp mánia?
"túlmárkázott kitekat,whiskas és társait még nem adtam neki,de lehet,hogy fogok" - NE TEDD! A Kitekat, Whiskas csak televan mindenfele mesterseges sz.rral, ami miatt a macskusz egesz nap csak zabalna. A Purina tapok jok, eros kotepkategorias tapok, az enyem is azt eszi, de mondjuk mikor pici volt, kidobtak ot az utcara, a Noesok mentettek meg es akkor Iams, Royal Canin tapot kapott, mert az tenyleg tele vitaminnal, premium plus kategoria. Aztan atszoktattam Lara tapra, ami eros kozepkategoria, igazabol azert eszi azt, mert apro es csak azt birja szetragni (4 honapos, lusta macskusz).
Summa summarum, jo a purina, es en inkabb adok neki tapot meg ha husis kaja van, akkor azt, mint ilyen agyonreklamozott szemetet.
Pénz, bevétel a gyártónak. Most prémium tápként adják a szemetet, 10 év múlva kitalálnak valami új kifejezést, körüldumálják, és bumm veszik majd mint a cukrot.
Ez a madaras sztori, mondjuk "érdekes" :D
Én azon az elven vagyok, hogy bármilyen állatom lenne, úgy próbálnám etetni, ahogy azt természetes módon tenné. Madárnak magvakat, teknősnek rákot, vagy mittudoménmit esznek. :D Kutyámnak nyers húst adok és némi zöldséget. Nevezzük házi kosztnak. A nem lakásban tartott macskák amúgy, na nem teljesen töketlenek levadásszák a rágcsálókat, madarakat, így nekik pl elég lehet a házikoszt is. Tápra, legyártott kajára egy fillért nem adnék ki, soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!