Mit tehetnék? A környék macskáit fagyállóval mérgezik.
Bizonyíték nélkül ez nem több alaptalan vádaskodánál, senki nem foglalkozik vele.
Továbbá miért olyan nehéz felfogni, hogy a magyar törvények szerint a macskát IS köteles vagy saját portádon belül tartani?! Ha kimegy, főleg bemegy máshoz és ott mérget az a te hibád jogilag. Amíg a mérget nem közterületre, vagy nem hozzátok teszik ki, addig mégcsak nem is sért törvényt.
jól írja az első
a saját területére azt rak ki a szomi, amit akar
a macskákat meg lehetetlen a portádon belül tartani, úgyhogy ez egy szar helyzet...
kérdező a basketball az kosárlabdát jelent
én meg még nem hallottam kosárlabda ütőröl :D
nem kioktatni akarlak csak megemlítettem
amúgy tényleg genya egy család akkor, nekik nincs is állatuk?
" Amíg a mérget nem közterületre, vagy nem hozzátok teszik ki, addig mégcsak nem is sért törvényt."
Na ebben azért nem lennék ilyen biztos!!! Ilyen alapon a kis kertjét árammal védő gazda se büntethető? Telken belül azt csinál amit akar? Sajnos élő peldabol tudjuk, hogy nem így van ahogy írod. Ilyenek a törvények, lehet szeretni vagy sem de attól még ez van, nem tehetsz meg bármit még a saját portádon sem.
Igaz, bizonyítani úgyse tudod mit tesz a szomszéd.
Meg kell próbálni a macskát saját telken belül tartani, csak ez működhet. Tudom, nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!