Vagy befújni a ház falát valami riasztó spray-vel, bár azok is amennyit érnek...
22L
2011. márc. 2. 20:38
2/11 anonim válasza:
Neked van ivaros nőstény macskád? Ivartalanítás megszüntetné a bajokat..:S
Amúgy fogalmam sincs, mivel lehet őket távol tartani. Víz? Fény? A legjobb megoldás egy kutya lenne, más ötletem nincs.
2011. márc. 2. 20:41
3/11 anonim válasza:
öntsed őket pofán párszor hideg vízzel. ha nem használ akkor forró vízzel. ha az se használ akkor savval.
2011. márc. 2. 20:43
4/11 anonim válasza:
gazdaboltban lehet kapni kubatol sprét ( vagy ez a neve v vmi nagyon hasonló).
ez állatok sebeire való de olyan kiúrt büdös h hányás. és mint a sprééé papírja is irja a macskák nem birják.
én 2 db-al a fél utcából kitiltottam a macskákat. am ha jó erősen befújsz vele 1 macsekot az bele is döglik:)
ha ez nem jó maradt még 2 lehetőség 1: vegyél pitbullt 2: sörétest nekik xd
2011. márc. 2. 20:45
5/11 anonim válasza:
Ez érdekes, mert azt hittem az enyém alatt. :))
2011. márc. 2. 20:46
6/11 anonim válasza:
szia!
Valószínűleg száraz/kutyamentes terület van az ablakod alatt, pl. egy fa alatt. Ha az eltűnik, a macskák is eltűnnek.
2011. márc. 3. 17:32
7/11 Szo_ba válasza:
Na most én a leg eredményre törőbbnek azt a módszert tudnám ajánlani, hogy egy álványos géppuskát kitámasztassz az ablakba, és ha megjelennek a kis mucusok, akkor odasózol nekik egy sorozatot! De bevethetőek különböző vegyi gázok is vagy katonai lángszoró is igen alkalmas eme nemes célra!
2011. márc. 3. 20:46
8/11 anonim válasza:
Van valami hangfrekvenciás szerkezet, kutyariasztó névre hallgat. Valami 25-30 kHz-s hangot produkál, eredetileg kutyák ellen találták ki, elektronikatanárom kipróbálta macskára is és nem szerették. Nem drága berendezés, némi barkácsolással otthon is előállítható.
2011. márc. 3. 22:16
9/11 A kérdező kommentje:
Géppuska? És a szomszédaim is kapnak? (Nem géppuskát, hanem a sorozatból)
2011. márc. 3. 22:29
10/11 anonim válasza:
éjjel szép látvány tud lenni amikor a monotov koktél hatására minden irányba lángoló macskák rohangálnak aztán pedig jöhet a sörétes meg a késdobálás
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!