Sokba kerül egy macskát fent tartani?
Szeretnék egy kiscicát, egyedül lakok albérletben. 1 hónapra mennyire jön ki egy cica költsége (alom+kaja)? És az oltások mennyibe kerülnek, mennyi időközönként kell oltatni egy szobacicát?
Köszi a válaszokat!
Ez igy soknak hangzik, de összességében nem olyan drága. Egy csomó dologra csak egyszer kell költeni, oltani is csak egyszer kell egy évben, és hál istennek nem beteges tipusok.
Én is egyedül lakom albérletben, szóval eléggé megterhelő, de nagyon megéri. :)
Én lekényzetettem a cicámat ezért csak Gou. és royal k. kaját eszik. Az almomból drágábbat szoktam venni, mert nem lesz tőle büdös a lakás. De egy biztos fényes, egészséges szőre van. És az átlagosnál nagyobb is.
Az oltások 5000 Ft. körül vannak, ráadásul az én cicámnak fülatkája is lett minden alkalom kb 5000 Ft a dokinál. De ez van. Ha szobacicád van akkor nem muszáj oltani, de mivel cipővel is beviheted a kórokozókat, így az oltás mellett maradtam. Az oltáson kívül Kb.13000 Ft.ba kerül a cicám. De rajtad múlik. Ha megszokja a házi kosztot, akkor azt fog enni, így jóval olcsóbb lesz.
Kellemes cicázást!
Hogy mi kerül a féregtelenítőn kétezer forintba???? Nézd, én csak a saját tapasztalataimat tudom mondani. A termékpalettát sem gyógyszerből, sem eledelből, sem alomból nem tudom.
Egyébként visszatérve a féregtelenítésre: Stronghold spot ennyibe kerül. Ez minden élősködőt kiöl: atka, bolha, bélféregre és szívférgességre is. Nyilván azért ilyen drága és ráadásul nem kell gyógyszert letömködni a cica torkán.
Ha átlagost veszel mindenből neki akkor havi 5000-8000 ft-ba belefér, oltásokra évente egyszer kell vinni, az kb 8000 ft , a féreghajtó tabletta meg nagyon olcso, azt hiszem 250 ftért kaptam 4et is és azt is elég évente egyszer belekönyörögni a cicusba.
Egyszóval nem sok!
Ha szereted a cicákat megéri tartani, mert annyi vicces pillanatot és annyi kedvességet "ad neked", amennyit ember alig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!