Help! A macskám 3-4 napja furcsán viselkedik. Belső sérülés? Bővebben lent.
Egyik reggel óta nagyon furcsán viselkedik. 2 napig alig evett és ki sem mert menni a lakásból, pedig egyébként mindig kint járkál. Amikor nagy nehezen kisurrant velem, amint közeledett valaki azonnal beiszkolt. Eddig csak édesanyámhoz ment folyton oda cirógatásért, vagy odabújni mostmár az élettársához is és hozzám is folyton odajön. Ez persze senkit sem zavar de attól tartunk bántotta valaki.
Elég idióta kérdés, ne hurrogjatok le. Ha ráteszem a fülem a hasára, miért hallok furcsa recsegést mikor lélegzik? Nem a dorombolása az, mert alszik. Remélem nincs semmi komoly baja. Külső sérülésnek nyoma sincs.
Az időjárás nem lehet az oka mert hidegebb éjszakákon is kijárkált.
Szerintem vidd el orvoshoz.
Az én macskám akkor viselkedett így amikor valaki megrúgta.. :(
de lehet belső sérülés is mert az enyém csak máshogy viselkedett de nem hallatszott recsegés..
Már többször átnéztem. Sehol semmi.
Biztos vagyok abban hogy valaki bántotta. Pesten lakunk, földszinti lakás éjjelre mindig kijár császkálni. Ma éjjel már kint volt, de most se hajlandó túl messze menni tőlem. Itt alszik a klaviatúra mellett már kb 4 órája. Egyszer felálltam rá 10percre jött ős is, visszajöttem megint itt alszik a párnán az asztalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!