Lehet ez perzsa cica? Most már jobban látni, mint az előző kérdésemben a képeken.3 hónapos lesz, egyre hosszabb, dúsabb a bundája, ami kezd már csomósodni.
2009. nov. 14. 12:49
1/17 anonim válasza:
Én szerintem az egy sima házicica, szép, dús bundával. Ilyenkor ősszel a kiscicáknak is sokkal vastagabb bundája nő.
Amúgy gyönyörű! :=)
2/17 anonim válasza:
Nem hinném hogy perzsa, nekem több is volt, de a fejük egész más mint a te cicádé. Valami keverék cica lehet, de talán az állatorvos jobban meg tudná állapítani. Ha viszed oltatni kérdezz rá.
3/17 anonim válasza:
Jóóó retkes!!!
Amúgy lehet van egy árnyalatnyi perzsa beütése, de nem fajtiszta az biztos.
4/17 anonim válasza:
valamilyen keverék lehet, mert hosszúszőrű.
5/17 A kérdező kommentje:
Szüleim nem engedik be,kint él,azért ilyen piszkos elöl,amikor találtuk,olajos volt a bundája,azóta se jön le.
2009. nov. 14. 13:14
6/17 anonim válasza:
Ez egy sima házi cica. nekem a cicám olyan mint egy karthauzi, és a rokonok alig akarták elhinni, hogy ott született nálunk, és "közönséges" házi cica :) a másik kérdésedre is válaszoltam, de még mindig ahhoz tartom magam, hogy mindegy hogy fajtiszta- e vagy nem, mert egy nem a külső a lényeg, hanem az hogy milyen a természete a cicának :)De amugy nagyon cuki
7/17 anonim válasza:
Szerintem nem perzsa, maximum félperzsa -, de az sem nagyon valószínű. Ettől függetlenül nagyon szép, az átlagnál hosszabb szőrű cica. A perzsáknak más a fejformájuk, és azért ennél hosszabb a szőrük.
8/17 anonim válasza:
az enyémnek is ekkora a szőre. sima házi;)
9/17 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon helyes cica
2009. nov. 14. 19:33
10/17 anonim válasza:
Sima hazicica, nekem is van egy fekete kis hosszuszoru keverekem, perzsat az eletben nem latott szerintem. Ne stresszeld magad ezen, attol, hogy hazimacska, nem kevesebb mint egy perzsa.
Amugy nagyon aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!