K800i hez a menüt valaki bövebben leirná pls? Az elözö kérdésemben is ezzel kpcsolatos dolog volt de abbol nem naon tudtam kimenni
Neked csak erre a részre van szükséged:
Hogyan működik?
Már meglévő ikoncsomagokat úgy tehetsz fel, hogy bemásolod azokat FAR Managerrel kicsomagolva, tehát nem .zip vagy .rar formátumban a telefonod fájlrendszerének a TPA/PRESET/SYSTEM/MENU könyvtárába. Ezek jobbára a képfájlok (általában 24 db, mivel 12x2 a szokásos - selected és unselected, de lehet csak 12 is pl egészképernyős menünél), ill. a 'menu.ml' fájl). Esetleg lehet a letöltött csomagban layout.xml fájl is. Ezt a TPA/PRESET/SYSTEM/LAYOUT mappába kell másolni.
Erősen ajánlott, hogy a menu.ml fájlt (illetve minden egyéb fájlt, amit módosítani fogsz) mentsd ki egy biztos helyre a gépedre!
Utána meg innen: [link] letöltöd a FAR sub megapack-ot. Alatt van 1-2 képes illusztráció, hogy hogyan csatlakoztasd a telefonodat (a flasheléses rész nem kell már neked)
Meg persze letöltesz egy menüt ami tetszik (az első linken találsz két hivatkozást ahol találsz). Ahol meg azt írják, hogy kikapcsolt állapotban nyomd a C gombot ott előtte vedd ki az aksit aztán tedd vissza és úgy nyomd a C-t és kösd össze a géppel)
:D nem az hanem h azt irta a portálon h a far managerbe én meg akkor még nem tudtam mi az
és igy nem töltöttem le de már letöltöttem és csinálom:))))
de ez igy sehogy sem jo
ááááááááááááű
nem igaz milyen nyomorék vagyok :(
f.sz kivan
Idézek az első válaszból:
Már meglévő ikoncsomagokat úgy tehetsz fel, hogy bemásolod azokat FAR Managerrel kicsomagolva, tehát nem .zip vagy .rar formátumban a telefonod fájlrendszerének a TPA/PRESET/SYSTEM/MENU könyvtárába
Szóval oda másold fel a farral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!