A kövesúton találtam egy kismacskát, hazahoztam mit csináljak vele?
jól betakartam, fekszik
nem járkál néha nyávogott egy kicsit, dorombolt is de nem mászkál csak fekszik
a szemét nem nyitja ki, tetrán kenőcsöt tettem a szemébe, direkt szemre való
enni sem eszik alig mozdul csak fekszik
még forralt bolti tejet adok neki valahogy, de még nem tudom hogy itassam meg vele
mivel tudnék még rajta segíteni?
holnap hívom fel az állatorvost, de addig???
A kecsketej sem jó, kicsit jobb ugyan a tehéntejnél, mert kevesebb benne a laktóz, de attól még mindig nem elég jó.
Cicatápszerrel vagy csecsemőtápszerrel lehet etetni, de tényleg meg kellene nézni állatorvosnak, mert ha macskanáthás (ami egy vírusfertőzés, nem megfázás) veszélyes tud lenni, kifolyhatnak a szemei tőle vagy bele is pusztulhat.
mindig oldalra fordítja a fejét
fekszik, elfordítja a fejét és elkezd arra forgolódni egy helyben 3-4szer közben kapálózik a lábával, próbálna felállni
mintha önkéntelenül csinálná
mitől lehet ez?
csináltam róla videót
videobam
.
com
/Yvgaj
mért csinálja ezt???
videobam
.
com
/Yvgaj
másoljátok be a linket szóközök nélkül
csak így fogadta el ez az oldal
Lehet idegrendszeri baj is, ami lehet öröklött, genetikai eredető vagy valami betegség okán kialakult állapot is.
De az is lehet, hogy a fülével, az egyensúlyozó szervével van valami, megfázott és begyulladt a füle.
ma voltunk állatorvosnál
azt mondta hogy lehet idegrendszeri betegség
a füle tiszta volt
adott neki antibiotikumot meg még vmit
meg adott vitamint, orrcseppet, meg még vmit amit két naponta kell neki beadni
aztán 2 hét múlva vissza kell menni
egyre rosszabban és többször volt ilyen rohama éjszaka
aludt aztán gyorsan forgolódott meg nyávogott
megsimogattam aztán mindig visszaaludt
ma jól volt, nm volt ilyen baja csak lassan, nyugodtan a lábán néha körözött
meg doombolt
bevittüm a dokihoz kosárba, aludt de a rendelőben megint járkált a dobozában, de legalább nem vadul forgolódott fekve, már ez is jó
aztán kakált egyet és aludt
a dokinál amikor kivette és megszúrta egy nagyon picit még oldalra forgott
miután visszatettük a kosárba és hazahoztuk azóta alszik
én bélgyulladásda tippelnék még, mert mikor először hazahoztam csak keveset evett és néholdalrafordította a fejét
másnap reggel nagyon sokat evett, akkor kezdődött a forgása, de kakált és aludt tovább, este megint sokat evett és éjszaka forgott
meg ugye ma evett bár egyszer sem forgott csak lassan körbesétálgatott, főleg a rendelőben, ott nagyon, de kaki után jól volt, el is aludt
lehet hogy a hasfájása miatt fetrengett, forgott?
szerintem lehet mert az nagyon fájhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!