Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám állandóan dörzsöli...

A macskám állandóan dörzsöli az arcát (leginkább a száját) mindenhez. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
2008. júl. 6. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Az én macskáim is csinálják.Ez természetes a macskáknál.
2008. júl. 6. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Ha közben dorombol, akkor ez hízelgésnek számít. Ilyenkor a cica jól érzi magát, jó kedve van és kedveskedni akar :) Nagyon aranyos kis produkció szerintem :)
2008. júl. 6. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A macskák így jelölik meg a területüket ugyanis a pofijukon ott erős szagmirígy található!
2008. júl. 6. 22:15
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én már azt hittem, hogy a fogaival van valami baj.

2008. júl. 6. 22:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A 3. válaszadónak tökéletesen igaza van. De ha tartasz valamitől, nézd meg a cicus fogait. Azt néha nem árt úgysem, bár ő nem fogja szeretni. Kapd el a cicust, nyisd ki a száját, s ellenőrizd le az ínyeit és a fogait. Aztán jutalomfalatka:)
2008. júl. 7. 11:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az utolsóelöttihez! Mirigyek találhatók az ajak környékén,így jelöli körbe a terepet......Ha fogával lenne baj,elsősorban nem enne semmit,s levert volna....főleg.
2008. júl. 7. 12:15
 7/8 A kérdező kommentje:

Akkor megnyugodtam, mert olyan étvágya van, hogy bármennyi mennyiségű ételt elfogyasztana, ha kapna. A fogain egyébként nem látszik semmi, meg bolha sem lehet, mert van bolha nyakörve.

Még egyszr köszi a válaszokat!

2008. júl. 7. 15:08
 8/8 anonim ***** válasza:
56%

Mióta van macskád? Két napja? Mert ezt azért illik tudni.

Ugyanis a bajusztövein vannak szagmirigyeik, azokat a tárgyakat, és élőlényeket jelölik meg vele amiket úgymond szeretnek. A gazdát a fatövét, a kaparórudat...Vagy egyszerűen csak a gazda figyelmét szeretnék felhívni arra, hogy simogassa meg.

2008. júl. 8. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!