A szüleim folyton veszekednek. Nem tudok mit csinálni, állandóan megy az üvöltözés h*lyeségeken leginkább anyám részéről. Mit tehetnék?
Szegeny:(
Beszeld meg anyukadekkal hogy neked ez nem jo.Ne veszekedjenek..hatha ez segit:(
Es ha ez sem akkor koltozz nagymamadhoz,vagy valamilyen rokonhoz...
Szinten egy 12 eves lany.
Remelem minden helyre jon!Kitartast!
A nagyszüleimhez sajnos nem tudok költözni, mert meghaltak :(
Próbáltam velük beszélni, de akkor meg velem üvöltöztek. Néha-néha volt egy-egy értelmes beszélgetés, de ez nagy ritkaság. Mindenesetre megpróbálok minél többször a lelkükre hatni.
Nem dramatizálom túl. Jó lenne, ha csak havonta egy-két vita lenne, de nem minden nap. Nagyon rossz üvöltözésre haza jönni. Csak akkor van nyugtom, ha a szüleim dolgoznak, meg amikor alszanak. Elhiheted, nem egy álom élet. Már várom az iskolát, hogy ne kelljen itthon lennem.
Akkor meg probalj veluk beszelni, es ha akkor sem lesz maskepp,akkor amikor veszekednek menj el otthonrol mittudomen setalni,egy baratnodhoz barhova csak ne legy otthon.Rem hamar megoldodik.Puszi
Kitartast!
Sajnos én ugyanezt végigéltem, csak 14 voltam, amikor kezdődött az egész. Nem hiszem, hogy jobb lesz valaha is, már nagyon nehéz rendbe hozni egy ennyire elromlott házasságot. Én csak akkor szabadultam az egészből, amikor elkerültem egyetemre.Semmilyen beszélgetés, rábeszélés nem nagyon használ már ilyenkor, talán fölösleges is. Ilyenkor a második gyermekkorukat élik, semmilyen ráhatás nem számít nekik.
Megpróbálhatsz elmenni a gyámügyhöz, vagy a gyermekvédelmisekhez, de gondolom nem nagyon akarsz intézetbe kerülni. Viszont ha addig valahogy kibírod, megpróbálhatsz középiskolába más városba menni és egy kollégiumban lakni, akkor a nagyjától megmenekülsz. A hugom például a szomszédban lakó barátnőjénél vészelte át a fél gyermekkorát, mert otthon folyamatosan balhéztak az ősök, de erre nem mondom, hogy végleges, vagy jó megoldás lenne.
Próbálj meg elmenni a barátaidhoz egy két napra.
Lehet hogy ez hülyeség, de ln azt tenném, hogy elmennék otthonról s nélkül, és ha már nem vagyok túl közel, felhívnám őket, hogy addig nem megyek haza, amíg be nem fejezik a vitát, mert ez nem bírod hallgatni, és mindenhol jobban érzed magad mint otthon..
sok szerencsét,ha hülyeséget írtam akkor bocsi:)
Ezek a gondok, ezek a gondok. :)
"Igazság szerint nekem lenne fontos, hogy Isten előtt is fogadalmat tegyünk."
Mivel kezdődik János evangéliuma? Kb idézve, meg fordítása is válogatja: "Kezdetben vala az Íge és ez kezdetben Istennél vala, és Isten vala az Íge. Minden az Ígéből lett és nélküle semmi sem lett ami lett..."
Akkor hol van az Isten? A templomban? Ott is van. Mindenhol van, benne vagyunk, és Ő alkotja a monitort is, amin ezt olvasod, a fényt is, amivel látsz, a szemedet is amivel látsz, a szívedet is, amivel érzel. (Jó, nem a szíveddel érzel, de ez olyan költői.)
Édes Istenem, házassági fogadalmat szeretnék tenni, esküszöm hogy ... stb. Pont. A fogadalom a lényeg, nem a helyszín. (Szerződést kizárólag irodában írunk alá? Nem, a McDonald's-ban is aláírhatjuk, attól az még szerződés.)
Az a lényeg, hogy mit éreztek és hogy a döntéseteket kinyilvánítjátok Isten és egymás előtt, aki mivel mindent Ő alkot, mindenhol ott van. Nem is tudod megoldani, hogy ne előtte csinálj valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!