Sziámi tartók, ha minden jól megy nem holnap lesz egy sziámi cicám. Van valami amit tudnom kellene róla?
miért vinnék el?
Őket nem előjegyeztetni kell?
Nézd meg az enyéimet:
Nálad van már a cica?
Egyébként a sziámi nem hasonlítható össze más macskafajtákkal (na jó, ebben némi elfogultság is van, nekem is egy sziámi a "kisfiam").
Rendkívül okos, tanulékony fajta. Nem feltétlenül "egygazdis", de az enyém nem szereti az idegeneket. A családdal nagyon barátságos, de igazán csak a "mamijához" (hozzám) ragaszkodik.
Nagyon bátrak és harciasak (az én macskám nem tűrte meg maga mellett a befogadott kis "tesókát", őt tovább is kellett ajándékozni).
Elég hangosak, és sokat dumálnak. Igazi jellemük van :)
Szerintem a sziámit igazán csak az szereti (és érti meg), aki már nevelt ilyen macskát, viszont az tény, hogy aki egyszer tulajdonos volt, nem akar majd másik fajtát :)
Gratulálok a cicához!!!!!
Most nézem én is a hirdetéseket és keresek egy sziámi cicát. Remélem találok!!!!
Egy macska olyan mint a legjobb barát nekem volt egy
olyan volt mint ha a legjobb barátom lett volna
ha szomorú voltam akkor mindig jobban odabújt hozzám így próbált vigasztalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!