Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Sziámi tartók, ha minden jól...

Sziámi tartók, ha minden jól megy nem holnap lesz egy sziámi cicám. Van valami amit tudnom kellene róla?

Figyelt kérdés
Születésem óta mindíg volt cicánk, és imádom őket, de nem volt még fajtiszta cicám, pláne nem sziámi. Van amit tudnom kell róla?
2009. nov. 11. 12:46
 1/9 A kérdező kommentje:
Hoppá, a kérdésbe nem kell a nem szócska. Bocsánat.
2009. nov. 11. 12:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokat sokat nyávog, beszélget, szereti a társaságot, nagyon helyes kis macska:)
2009. nov. 11. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazi kis dumagépek a sziámik :) Illetve kicsit hisztisek is :) Ha valami nem úgy van, ahogy azt őfőhercegsége elképzeli, akkor tud ám hisztit csapni :) Imádnivaló kis bújós szőrmókok, gratulálok a cicához! :)
2009. nov. 11. 13:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok hozzá! Nekem egy sziámi keverékem van, ő soha nem nyávog, csak tátog vagy nyekereg.
2009. nov. 11. 13:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Még nincs nálam, de remélem holnap már itt lesz és nem viszik el előlem.
2009. nov. 11. 14:19
 6/9 anonim ***** válasza:

miért vinnék el?

Őket nem előjegyeztetni kell?

2009. nov. 11. 18:50
 7/9 anonim ***** válasza:
2009. nov. 11. 19:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálad van már a cica?

Egyébként a sziámi nem hasonlítható össze más macskafajtákkal (na jó, ebben némi elfogultság is van, nekem is egy sziámi a "kisfiam").

Rendkívül okos, tanulékony fajta. Nem feltétlenül "egygazdis", de az enyém nem szereti az idegeneket. A családdal nagyon barátságos, de igazán csak a "mamijához" (hozzám) ragaszkodik.

Nagyon bátrak és harciasak (az én macskám nem tűrte meg maga mellett a befogadott kis "tesókát", őt tovább is kellett ajándékozni).

Elég hangosak, és sokat dumálnak. Igazi jellemük van :)

Szerintem a sziámit igazán csak az szereti (és érti meg), aki már nevelt ilyen macskát, viszont az tény, hogy aki egyszer tulajdonos volt, nem akar majd másik fajtát :)

2009. nov. 27. 00:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Gratulálok a cicához!!!!!

Most nézem én is a hirdetéseket és keresek egy sziámi cicát. Remélem találok!!!!

Egy macska olyan mint a legjobb barát nekem volt egy

olyan volt mint ha a legjobb barátom lett volna

ha szomorú voltam akkor mindig jobban odabújt hozzám így próbált vigasztalni

2010. jan. 2. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!