Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Elviszik a cicám, mit csinálja...

Elviszik a cicám, mit csináljak? SOS!

Figyelt kérdés

Egy 17 éves lány vagyok, 4 évvel ezelőtt karácsonyra mostohaapám megajándékozta a családot egy Himalája perzsa cicával, amióta eszemet tudom ilyet szerettem volna.A cica nem csak a külsejével fogott meg.. Akkor még kisebb voltam, minden nap velem aludt és kelt.. itt lakott a szobába, nagyon összenőttünk. 2 éve született egy kistestvére, s azóta a macska nem jöhet be a házba. Rajta kívül van még egy cicánk, ő is perzsa, és egy közép-uszkár kutyusunk is. Óriási a kert, rendesen vannak etetve, nem is a legócskább táppal ráadásul, minden meg van nekik adva.A cicámat imádom!!

Viszont anyukám egyik nap kitalálta hogy ki fogja őt dobni, el fogja ajándékozni, azonnal tegyem fel az internetre hogy ajándékba elvihető a cicám. Szívem szakad meg!!!!!! Mindennel próbáltam , de nem maradhat. Az okot nem értem, mert amit mondd az csak ócska kifogás... Azt mondja hogy azért mert megfogja a madarakat , hiába hogy agyon van etetve. (Egy macskának mi a dolga??????) Emellett még azért mert felment az asztalra és belemászott a kajába, mert figyelmetlenek és nyitva hagyják az ajtót. (MIT VÁRNAK EGY ÁLLATTÓL??? Ők a hibásak, nem az a szegény macska..) Nagyon sokat sírtam miatta, akárhányszor bajom volt csakis rá számíthattam, akármilyen hülyén hangzik. Mintha megérezni ha problémám van és egyből ott terem.. bújik, szeret. IMÁDOM ŐT!

Hogy tudnám meggyőzni anyukámat?

Még olyan kifogásokkal jön hogy : Amúgy sincs itt jó helye, mindig csavarog, nem foglalkozunk vele eleget.. stb (És a többi állat? istenem)...

SEGÍTSÉG!! Belehalok ha elszakítják tőlem!!!!!!!!!!!!

2013. okt. 5. 10:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy nem teszem fel a netre, elkezdett ordítani, amikor lenyugodott akkor meg elmondtam hogyha innen valóban el fog menni a cicám, akkor csakis az egyik jó barátomhoz mehet...
2013. okt. 5. 12:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Már bocs, de egy r*hadék az anyád. 18 évesen nem tudnál elmenni dolgozni és bérelni egy szobát? Szerintem (már bocs) de egy ilyen szemét szülővel semmit nem lehet csinálni, ő most elhatározta hogy azzal bánt téged, ami a legjobban fáj és kész. Egy nagyon kicsi odafigyeléssel megoldható lenne a probléma, meg 4 éven keresztül nem volt baja vele.. szerintem csak rossz passzban van mostanában és úgy van vele, hogy akkor neked is legyen rossz. Sajnálom:(.
2013. okt. 5. 15:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem 12 macskám van. Az én szüleimet is kiborítja főleg amikor nyílik az ajtó beszöknek. De mindig mondják hogy csak miattam nem. Szóval szeretnek és meg is értik hogy imádom az állatokat. Nagyon törődöm mindel. Ha viszem őket dokihoz az sem tetszik nekik, de elfogadják és pénzt is adnak rá. Folytathatnám még :) . Az én szüleimnek sem tetszik főleg hogy ilyen sokan vannak. De tudom hogy nem kellenek senkinek és nem törődnének velük úgy mint én. A te szüleid biztos kibírják a tieidet. Modd nekik hogy miattad had maradjanak, mert neked ők család tagok. És megteszel bármit csak maradjanak. Ha szeretnek akkor megértenek. :)
2013. okt. 5. 21:42
 14/15 A kérdező kommentje:
Azthiszem rájöttem a problémára... Hoz ide egy kutyát s azért
2013. okt. 6. 19:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Egy perzsának nem kint a helye és ezt te is tudod..Nézd a macska érdekét és keress egy normális gazdit aki bent tartja,fésüli és szereti.Ne a saját érdekedet nézd!
2013. okt. 7. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!