Mit tegyek, hogy a költözés, az új hely miatt nehogy elkóboroljon a cicám?
Nem fog elkóborolni.
Többek között azért is, mert ismeretlen a hely, így csak kóstolgatja az új területet, és először csak kimegy a küszöbre, majd pár méterrel arrébb, eltelik 1-2 hét és elmegy a kerítésig, majd még több hét és átugrik/kimászik azon.
Megint pár hét akkor már felmegy a szomszéd házak tetejére (csak a messzeségből látod hogy ott van), és egy idő után már 1 utcával arrébb is össze fogsz "futni" vele, mert épp arra járkál.
Ha fiú, akkor a párzási időszakra eltűnik akár napokra is, de ha szereted és ezt ő is tudja, mindig minden körülmények között vissza fog jönni!
Én is nagyon féltem költözéskor, de nem ment el (nem mert).
lány cica, én ismerem a természetét kedves első válaszadó, még csak jobban tudom hogy hogyan kell bánni vele mint te.
a költözésről pedig általánosságban kérdeztem, csak próbáltam a jelleméről is írni...
"két hétre bezártuk a lakásba."
19:16 vagyok.
Az kifelejtettem. Az első reggel már kiment, pedig volt bent is wc-je, de nem használta.
Előtte bárhová mentünk (nyaralni) ahová lehetett cicát is vinni, mindig vittük, és sosem volt pórázon vagy nem zártuk be, 1-2 óra múlva már (ja, nem puccos szállóról van szó, kemping, vagy kertes apartman) otthonosan mozgott, de mindig visszajött, nem ment be másokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!