Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Túlélheti vagy elkellene altatni?

Kahleszi kérdése:

Túlélheti vagy elkellene altatni?

Figyelt kérdés

A kismacskámra rácsukódott az ajtó (szél becsapta), külső sérülés nnem látható, nyávogni is bír, mozogni alig, és furán tartja a végtagjait és a fejét is, mintha rángatózna.

Az anyja sem csinál vele semmit.

Mit kellene ilyenkor tenni??? :(

2013. szept. 24. 14:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Nem kell rosszat kívánni a kiscicának ahhoz hogy meghaljon napok alatt a szemetek előtt legjobb szándék ellenére is.

Ha 6.generációs macskád akkor tudnod kell hogy vagy belső vérzése van, vagy a feje kapott ütést amitől most idegrendszeri tüneteket produkál. Simán lehet h csak idő kell neki vagy egy szuri, de az is lehet komolyabb a dolog.

Pont mivel 6. generációs macskád tudnod kell h vannak olyan sérülések melyeket nem lehet sem távdiagnosztizálni , mert ha bele is kezdesz vmi okos tanács kivitelezésébe lehet többet ártasz neki mint használsz.

Amit én tennék a helyedben: ha ennyi macskátok van/volt, akkor tuti van megbízható orvosotok is. Telefonon még mindig többet tud segíteni mint mi itt összességében.

2013. szept. 24. 15:03
 12/15 anonim ***** válasza:
remélem rendbe jön! Igyekezzetek az orvoshoz vele!!
2013. szept. 24. 16:17
 13/15 linivivi válasza:
Az én 2 hónapos cicám a negyedikről esett le 10:30(éjjel) körül mire orvost találtunk kb. 02:00 lehetett síkított de fülsüketítően rettegtünk hogy mi lesz a szája vérzett minden baja volt teletömték nyugtatóval,fájdalomcsillapítóval,és kiderült hogy az égvilágon semmi baja nem lett csak az apró tejfogai törtek ki,azok úgyis visszanőnek,gondolj bele egy 2 hónapos kiscica a negyedikről lezuhan és semmibaja nem lett,rá 2 napra úgyanúgy a fellegekben járt szóval biztosan túléli a cicád adnak neki fájdalomcsillapítót és szerintem túléli de azért biztos nagy fájdalmai vannak.
2013. szept. 24. 19:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért zuhanásban ügyesebbek a macskák, mintha odacsapja az ajtó. A zuhanás közben ki tudja súlyozni a testét, és tompítani az esést, törés, belső vérzés nélkül megúszhatja. De, ha valami nagy erővel odanyomja... Annak nem igazán tud mit csinálni szegény cicó. Én a kérdező helyében felhívtam volna az állatorvost. A miénk ilyen esetben kijön, vagy telefonos beszélgetés után elmondja, hogy szerinte a macska szállítható állapotban van.
2013. szept. 24. 20:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Hogy van a cica?
2013. okt. 6. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!