Túlélheti vagy elkellene altatni?
A kismacskámra rácsukódott az ajtó (szél becsapta), külső sérülés nnem látható, nyávogni is bír, mozogni alig, és furán tartja a végtagjait és a fejét is, mintha rángatózna.
Az anyja sem csinál vele semmit.
Mit kellene ilyenkor tenni??? :(
Igen, azonnal orvoshoz kell vinni! Nem szabad szenvedni hagyni szegényt!!!!!!!!!
Ha nincs rá pénzed, akkor ezt ott tisztességesen még az elején meg kell mondani az orvosnak amikor bementek, és akkor aszerint fogja ellátni. Hidd el, ellátják, 1.000Ft-ot pedig max. csak ki tudsz szorítani. Lehet hogy nincs baj, csak megijedt, és sokkot kapott (amikor az enyém sokkot kapott, úgy tartotta magát, mint akinek minden csontja eltört, és azt hittem meghal mielőtt elérünk az orvosig... -semmi baja nem volt szerencsére!), és nem is csinálnak vele semmit. De lehet hogy komoly belső és csont sérülései vannak, de ezt megállapíthatja a doki akkor is, ha nem röntgenezi meg. Ha ez a baj, akkor lehet hogy ott el is kell altatni, hogy NE szenvedjen!
Szorítok neki és neked, de vidd gyorsan orvoshoz...
Kérdeztem a szomszédokat, mert tegnap történt az eset, h már felesleges úgysem éli meg a holnapot, de még most is él. Megitattam tejjel is, de nem nagyon kérte.
Majd csak a szüleim tudják elvinni.
Szia!
Nagyon ajánlom,sőt kérlek hogy vigyétek el orvoshoz.Beszélj a szüleiddel,és vigyétek el megvizsgáltatni!
Biztos nagyon rossz most neki:(
Lehet hogy még túlélheti:)Hajrá!:)
kicsit ellentmondásos, hogy a kérdés úgy szól: túlélheti e vagy el kell altatni?
Mindkettő orvos függvénye, azaz ha túléli azért fogja mert az orvos meggyógyítja, ha meg elaltatják azt is csak orvos csinálhatja.
Ehhez képest a szomszéd mondja meg h úgyse éri meg a mai napot, mi mondjuk meg h túlélheti e vagy haljon meg?
Azért nem kell macskát tartani hogy ha beteg lesz végignézze x ember a szenvedését akár napokon át!
8-as kommentelő!
Most szerinted én vagy valamilyik idős hölgy szomszédom kívánna ilyet egy kiscicának, hogy szenvedjen? Hogy írhatsz ilyesmit... De nagyon úgy nézett ki még számomra is, és lehet nem vagyok orvos, de ez a kiscica már 6. generációs macskám, kicsit talán tudom mi a bajuk, mert sokszor mentettem már meg én az életüket. Csak most tanácstalan vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!