Most akkor melyik a világ legjobb macskaeledele? A nyers húson kívül.
A legjobb eledel: a változatos étrend :D
Ami esetleg:
-fehérje (sült csirke,hal)
-tejtermékek (de vigyázz mert elég sok cica laktóz érzékeny ne adj neki sokat!!)
-zöldségek (az én cicám megette a borsót is itt nemigazán tudom mi lehetne)
Amit ne adj neki:
-fűszeres ételeket (tönkre mehet a szaglása)
-csokit (szorulás)
-FŐLEG!!! Nyers húst
-Belsőszerveket
-Szálkás halat
És bocs ha sokat irtam pedig semmi köze nincs a kérdésedhez xD
A legjobb - nincs.Illetve dehogynem-az egér,madár stb..
Ezért a legjobban a már ajánlott BARF etetés közelíti meg,de ennél ügyelni kell a megfelelő arányokra.
Tápban a konzerv jó(nedves),ami tiszta hús,semmi cukor,gabona vagy más nem ildomos adalék (színezék,ízfokozók).(Pl:applaws,grau,porta21,terra felis, landfleisch,granata pet,schesir,animonda,bozita..
A száraztáp a legalján van a listának,mert nem tesz jót a cicáknak-mivel nem vesznek elegendő nedvességet magukhoz.
Ott is vannak jók-ha minden kötél szakad: orijen,acana,applaws,taste of the wild,feline porta 21,granatapet...
Amúgy ez is ízlés(mármint nem csak a macskáé), meggyőződés és nem utolsó sorban pénztárca kérdése..én pl "vallásosan" a gabonamentes tápok híve vagyok..
Macskafüggő a dolog, nem lehet ezt így megállapítani.
Mindenképpen szüksége van valamilyen száraz eledelre a macskusznak, hogy a fogait karban tudja tartani. Emellett nem rossz, ha néha-néha eszik halat (konzerv formájában, vagy bárhogy), hiszen az neki is ugyanolyan egészséges, mint az embernek.
Az, hogy ezen kívül mit eszik a kis állatka, az csak is a gazdától, meg tőle függ.
9. vagyok, még ezt hozzátenném illusztrációnak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!