Melyik macskának jobb az eledele?
Én még a nyers húsos táplálás mellé adnék neki vitaminokat, mert nyilván nem tudod lemásolni teljes egészében azt, amit egy cica eszik a vadonban.
Például sokan elfelejtkeznek arról, hogy csont is kell nekik. A te cicád eszik.
De majd kérdezd ki a dokit, hogy ajánl-e valamilyen étrendkiegésztőt.
Olvastam egy ilyen nyersetetős oldalon, hogy a húsba kever még vitaminokat, taurint, halolajat, esetleg csontlisztet.
Igen, a te cicád jobban eszik. :)
Én még most szoktatom le a sajátomat a tápról, először jön a főtt husis korszak, majd áttérünk a nyersre, ha találok jó hentest.
De én is elmondhatom, hogy az én cicám nem éhes állandóan (persze ha nem kell neki a főtt hús, akkor igen, de most az alapszituációról van szó), míg a barátnőm whiskasos cicája állandóan enne.
A Happy Cat borzalmas!
Tele van gabonával,igaz a whiskas sem jobb.
Mi Brittel etetünk,kutyát,cicát egyaránt és tökéletesen bevált.Emellett van heti 3x húsos étkezés.
Kedves ötödik válaszoló. A whiskas nem drága, hanem silány minőségű. Drága a Royal Canin, 390 ft/85gr, egy alutasakos. (a whiskas 160 ft/100gr.)
Én a jó minőségű szárazeledelt ajánlom. Ezzel jár mindenki a legjobban hosszabb távon. Közel 30 éves cicagazdi tapasztalat mondatja ezt velem. Alutasakost néha, nyalánkságnak, ne azon éljen.
A 30 év alatt ezek szerint szerencsésen elkerülték a macskáid az alsó-hugyúti betegséget, amiben sokak szerint a száraztápnak is szerepe van.
Előzőeknek: az, hogy a nedvestáp 75-80 %-a víz, nem baj, az egérnek is kb. annyi, azért van így beállítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!