Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan tudnam meggyozni a...

Hogyan tudnam meggyozni a szuleimet de foleg apukamat hogy engedje meg a szobacicat?

Figyelt kérdés

A 4.emeleten lakom egy panelhazban.

14 eves vagyok es nagyon szeretnek mar egy kiscicat,de apa es anya nem engedi hogy tudnam meggyozni oket?

2013. szept. 19. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Konkrétan miért nem engedik??
2013. szept. 19. 17:42
 2/5 A kérdező kommentje:
hat főleg azért mert azt hiszik büdös a macska
2013. szept. 19. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha tisztántartod az almor akkor nagyon nem büdös.
2013. szept. 19. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Abszolút nem büdös a macska! Hozzánk bejöhet bármikor bárki, pedig nekem egy szobám-fürdőm van és ott lakik a macska velünk, ha nem látnád a cicát észre sem vennéd hogy van! Semmi szaga nincs! Sőt én imádom a macskám szagát, isteni cicaillata van! Az enyém nagyon nagyon ritkán jár ki, velem alszik és agyon puszilgatom! Semmi büdös nincs a macskában, sem pedig az alomba! Talán ígérd meg neki, hogy tisztán tartod az almot mindig! Ha nem megy akkor egy kis hisztivel, búslakodással, szomorkodással, "nem szólok hozzájuk"-kal el tudod érni! De remélem nem akarsz vásárolni, hanem örökbe fogadsz valamelyik menhelyről, merthogy annyira tele vannak kidobott cicákkal hogy az nem is igaz! :(
2013. szept. 20. 13:23
 5/5 A kérdező kommentje:
tUdom hogy tele vannak a menhelyek es termeszetesen onnan akarok orokbefogadni majd egy kiscicat
2013. szept. 20. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!