Hogy tudnám rábeszélni édesapám, hogy engedjen meg nekem egy 'szobacicát"?
Édesapám nagyon nehéz eset... gépfüggő, rendőr, és amit ő eldönt, az úgy lesz, nem érdekli a másik mit szeretne, vagy mit gondol, csak ő maga létezik, állandóan problémázik.
Én viszont elég régóta szeretnék egy cicát, egy himalájai fóka jegyű perzsa macskát, néztem is, a saját vagyonomból venném, etetném, az oltásokkal meg amúgy is csak édesanyám
segédkezne, apám soha nem ad bele semmibe pénzt, csak a saját dolgait, ritka, hogy segít nekünk pénz ügyileg, pedig 200 000 körül keres. Hogy tudnám meggyőzni, hogy egy szobatiszta cica a választottam, hogy én gondosan fésülöm, takarítom, cserélem az almát. Hogy tudnám rávenni, hogy megengedje a cicát?
Ha ilyen felfogású, és nem add bele semmibe se pénzt, akkor vidd haza a macskát és ha még is problémázik vele neki szegezheted a kérdéseidet.
"Te vetted? - Nem, mert az én pénzem bánja."
"Csak most vetted észre?" fél éve meg van... de egyébként lol...
Csak vicc haza nyugodtan! Nem vagytok rászorulva. Vagy közöld vele, hogy bár eddig se nagyon érdekelte veletek mi van de jönni fog egy új családtag, ha tetszik, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!