Mik azok az ételek amik mérgezőek a macskákra?
Mikor eszünk többnyire kunyerál, pl a sárgadinnyét imádja..ha műzlit eszek csokisat, azt meg sem eszi! De olvastam sok helyen, hogy a csoki-kakaó, hagyma, szőlő, burgonya halált is okozhat nála! Olvastam gabonafélélet is, de ezt sem értem hiszen sok olyan táp van amiben sajnos ez is van! A kenyérféléket pedig imádja! Most akkor mit adhatok neki abból amit én eszek?? És régen? Mikor nem volt macskakaja és az emberek maradékot adtak a macskának?? (még van aki most is házi kosztot ad neki)
Normális válaszokat előre is köszi!
Egy aggódó... L/23
köszönöm a tej válaszokat :D nekem is ez a véleményem!! Utolsónak: nem nem dehogy adok neki csontot, csak húst, a bőrt is odaadnám,ha nem lett volna befűszerezve! Sajnos nem én főzök, így nem tudom végülis milyen fűszerkeverék kerül a sülthusira, ugyhogy a fenti kérdésemre hagyatkozva (hagyma, fokhagyma tilos??) nem adtam neki oda! (igen tudom, a hús is átveszi a fűszert)
köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!