Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mik azok az ételek amik...

Mik azok az ételek amik mérgezőek a macskákra?

Figyelt kérdés

Mikor eszünk többnyire kunyerál, pl a sárgadinnyét imádja..ha műzlit eszek csokisat, azt meg sem eszi! De olvastam sok helyen, hogy a csoki-kakaó, hagyma, szőlő, burgonya halált is okozhat nála! Olvastam gabonafélélet is, de ezt sem értem hiszen sok olyan táp van amiben sajnos ez is van! A kenyérféléket pedig imádja! Most akkor mit adhatok neki abból amit én eszek?? És régen? Mikor nem volt macskakaja és az emberek maradékot adtak a macskának?? (még van aki most is házi kosztot ad neki)

Normális válaszokat előre is köszi!

Egy aggódó... L/23

2013. szept. 19. 08:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
15 éves macskám rendszeresen kap tejet (nem laktózmenteset, simát). Köszöni szépen jól van!
2013. szept. 19. 13:02
 12/13 Salx Narval ***** válasza:
A bőrt nem fontos lehúzni a csirkecombról, ha nem fűszeres, viszont a csontot ki kell venni, mert az csöves csont és szilánkosan törik. Egy erősebb macsek széttudja harapni és abból gond lehet. Kiscicáknak odaadhatod, ők képtelenek átharapni.
2013. szept. 19. 16:03
 13/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a tej válaszokat :D nekem is ez a véleményem!! Utolsónak: nem nem dehogy adok neki csontot, csak húst, a bőrt is odaadnám,ha nem lett volna befűszerezve! Sajnos nem én főzök, így nem tudom végülis milyen fűszerkeverék kerül a sülthusira, ugyhogy a fenti kérdésemre hagyatkozva (hagyma, fokhagyma tilos??) nem adtam neki oda! (igen tudom, a hús is átveszi a fűszert)

köszönöm!!

2013. szept. 19. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!