S. O. S az anyamacskának nincs teje! Van valami olyan étel amitől megindul, vagy etessem őket én?
Tegnap este (09.09) szült a macskám, és akkor még ott feküdt velük. Ma délután amikor kimentem hozzá (csak most tudtam) a három kiscica benn feküdt egyedül, és az anyjuk akkor jött elő. Azt hittem hogy bemászik hozzájuk, de nem. Csak megnézte hoztam-e neki kaját, és amikor látta hogy még nem, el is ment. Gondoltam adok neki enni, aztán bemászik hozzájuk, de miután megtettemm újra csak elment, közbe a kiscicák már nagyon hidegek lettek.. úgyhogy próbáltam úgy ahogy melegíteni őket.. Kimentem a nagyhoz, és megnéztem van - e teje. Hát nincs, lapos teljesen. Nincs valamijen étel ami megindíthatná a tejtermelését? Vagy hagyjam hátha bemegy mégis hozzájuk, és adjak neki még enni? Vagy vegyek nekik olyan tejet amilyet ihatnak?
Segítsetek légy szíves!
Vigyétek el állatorvoshoz az almot is és az anyamacskát is.Ott pontosan elmondanak,megmutatnak mindent.
Ha nincs teje valóban neked kellene átvenni az anyja szerepét,ez 2 óránként etetéssel jár egész nap!
Szóval se alvás,se munka vagy ha iskolába jársz az se.Vagy oldjátok meg,hogy valaki 2 óránként tudja őket etetni.
Legalább 30-35 fokban kellene lenniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!