Újszülött kiscica! Sürgős?
Figyelt kérdés
Találtam egy kiscicát a fűben. A köldökzsinórjával mit kell csinálni? Nem szabad tehéntejjel itatni? A szobában tartsam? Mire kell még odafigyelni?2013. szept. 10. 14:42
11/17 anonim válasza:
Ez a cica megfog halni.Ha még élne akkor fertőtlenítsd le az ollót és a hasfaltól 2-3 cmre vágd el,elötte elkötheted cérnával.Vedd a kezedbe és melegítsd míg jó lesz a hőmérséklete és ETESD,WCZTESD!
12/17 anonim válasza:
Ja,hogy nincsenek meg a kiscicák,értem már. Akkor gyorsan hívd elő az anya cicát és "mutasd be" neki a talált cicát,de szerintem se sok esélye van a túlélésre,de azért nagyon remélem,megmarad!
13/17 anonim válasza:
igen, akkor mutasd meg neki! Siess! Írj majd hogy mi volt!!
14/17 A kérdező kommentje:
Sajnos meghalt.. :(
2013. szept. 11. 11:26
15/17 anonim válasza:
Sajnálom,de erre számítani lehetett,temesd el szépen.
16/17 anonim válasza:
ó istenem! :( gondolom a mamacicáig el sem jutottál...
17/17 A kérdező kommentje:
Eltemettük. Nem, nem jutottam el a mamacicáig...
2013. szept. 11. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!