Hogyan fürdessem meg a cicámat?
Figyelt kérdés
Mivel kell megfürdetni?? És hány honapos korától lehet megfürdetni egy cicát?2013. szept. 7. 14:22
3/4 anonim válasza:
En eleg szadista modon szoktam szegenyt..(Egyebkent az en cicam 5eves.) Altalaban mindig engedek egy olyan 10cm magassagig langyos vizet, hogy a pocakjat is erje majd a viz. Kikeszitek torulkozot aztan rarakok a cicara egy hamot vagy egy nyakorvet.. Szegenyt belenyomom a vizbe..O persze uvolt es probal elszabadulni. Mindvegig nyugtatom es beszelek hozza.. Parperc utan megnyugszik, de fontos, hogy NE ENGEDD EL A NYAKAT(felulrol fogd, nem a folytogatasra gondolok!!! csak picit megfogni es lenyomni h ne nagyon mozogjon osszevissza), HANEM TARTSD HATAROZOTTAN EROSEN! Ezutan megnyitom egyik kezemmel a zuhanyt es langyos vizzel nyilvan megfurdetem.. Elony ha keszitesz elore cicasampont a kad szelere mert akkor nem kell azzal szarakodni. Valoszinuleg uvolteni fog vegig es probal karmolni meg szabadulni.. Miutan befejezem a zuhanyt, rarakok egy torulkozot es kiveszem, megtorolgetem.. Es mehet a dolgara. (Lakas cica az enyem, tehat nem udvarrra megy mert ott megfazna)
4/4 anonim válasza:
Én mindig folyóvíz-csap alatt fürdettem az enyémet, babasampon, kutyasampon jó erre. Hogy ne karmoljon össze, a macseszt a nyaka fölötti bőrrésznél kapd el, emeld meg. Ez kivált belőle egy reflexet, hogy nyugis legyen, és nem is fáj neki, az anyukája is így vitte őt...ne engedd el, amíg tart a folyamat, mert a kezed fogja bánni. Állatorvosok is használják ezt a módszert, általában egy csipeszt biggyesztenek oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!