Valóban elkényeztetem a cicámat?
Van egy Perzsa cicám. Egyesek szerint ez már túlzás ,hogy mennyire nyalom a s*ggét. Igazuk van?? Mikor elmesélem valakinek ,hogy ,hogy tartom:Csakis Royal Canint eszik ,fésülöm napi többször,van neki fekhelye ,kaparófája azt válaszolják ,hogy te aztán rendesen meg vagy húzatva. De ami legjobban kiboritsa őket az az ,hogy ő benti cica. A múlt héten pl. eljöttek hozzám a barátaim és mikor meglátták a heverésző cicust azonnal elförmedtek.-Jézus isten te bent tartod ezt a ronda szőrös macskát??? Összeszőröz mindent.
De azt sem nagyon birják ,hogy van neki alom. -Akkor ez bent végzi a dolgát????!!!Hogy tudsz ilyet csinálni?!
Tényleg elkényeztetem a cicámat vagy csak ő szerintük van ez igy??
Akkor kényeztetnéd el a macskát, ha minden hülyeséget megadnál neki, ha kell, ha nem. Ahogy te tartod, azzal csak a létező és jogos igényeit elégíted ki. Ha hosszú életű, egészséges és kiegyensúlyozott macskát szeretnél, akkor ezeket meg is kell adnod neki.
Akik ezen kiakadnak, azok nem képesek elfogadni a társállat fogalmát. Számukra a macska haszonállat, és természetesen kiakadnak azon, hogy valaki költ rá, amikor anélkül is lehet macskát tartani. Csak éppen olyankor fogyóeszköz, ami újratermeli magát. Ha valaki érző lényként tekint a macskára, akkor ez a hozzáállás nem elfogadható. De azt sajnos el kell fogadni, hogy mások meg ilyenek.
Elszomorítóan gondolkodnak a barátaid!
EZ a normális tartás, bárcsak mindenki így tartaná!
Amikor valaki ilyet mond, akkor azt szoktam mondani: Lehet hogy az én macskám értelmesebb és inteligensebb mint egyes emberek!
Ilyenkor nagy csend szokott lenni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!