Valóban elkényeztetem a cicámat?
Van egy Perzsa cicám. Egyesek szerint ez már túlzás ,hogy mennyire nyalom a s*ggét. Igazuk van?? Mikor elmesélem valakinek ,hogy ,hogy tartom:Csakis Royal Canint eszik ,fésülöm napi többször,van neki fekhelye ,kaparófája azt válaszolják ,hogy te aztán rendesen meg vagy húzatva. De ami legjobban kiboritsa őket az az ,hogy ő benti cica. A múlt héten pl. eljöttek hozzám a barátaim és mikor meglátták a heverésző cicust azonnal elförmedtek.-Jézus isten te bent tartod ezt a ronda szőrös macskát??? Összeszőröz mindent.
De azt sem nagyon birják ,hogy van neki alom. -Akkor ez bent végzi a dolgát????!!!Hogy tudsz ilyet csinálni?!
Tényleg elkényeztetem a cicámat vagy csak ő szerintük van ez igy??
Ez még nem elkényeztetés, hanem teljesen normális, jól tartás.
Fésülöd többször: nincs mindenhol szőr. Van fekhelye: nem az ágyadba jön aludni. Kaparófa: nem szedi szét a bútort. Alom: nem a virágföldbe kakil. Bent lakik: a perzsa az szobamacska (van kivétel). Orvos: örülnének, ha letüsszögné őket egy beteg, csipás, sebes macska? Ivartalanítás: Nem kell sok pici benti cicát "elviselniük". Ha ezt megmondod nekik, szerintem látni fogják az értelmét, nem csak a cica elkényeztetését.
Érdekes barátaid vannak, bár az enyémek többsége is utálja a cicákat sajnos. :/
Nincs igazuk,hiszen ha nem oltanád be,nem foglalkoznál vele rendesen,kevesebb ideig is élne a cica.Nem csinálsz semmit rosszul.
Amúgy nem muszály neki mindig royal canint adni,kipróbálhatsz másfajta macskatápokat is.
Nővérem is ugyanígy gondolkozott, amíg nem lettek rábízva a cicák egy időre. Mostmár "cukik". Beszél róluk "itt is van, ott is van" meg "játszottam vele". Na mindegy. Azért mondják, mert nem tudják milyen érzés.
Ha zavaja őket, és Téged bántanak, bírálnak, és oktatnak ki ezért..nos, akkor nem nevezném őket "barátaimnak".
A barátom támogat teljes vállszélességgel, bármikor, bármiben.
Tudod, akit ha felhívsz hogy megöltél valakit, segít eltüntetni a hullát.:)
Viccelek. De nagyjából ilyen egy barát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!