Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen tápokkal etessem a...

Milyen tápokkal etessem a Perzsa cicámat ha jó életet akarok neki?

Figyelt kérdés

Még kiscica. 4 hónapos. Eddig Whiskassal meg ilyenekkel etettem de most szeretnék áttérné a rendes tápokra.

Első kérdésem:Amit majd ajánlatok tápokat azoknak csak a Junior változatával etessem még?

Második:Felnőtt korban felnőtt táp??

Harmadik:Öreg korban Senior táp??

Jó ezeket betartani?Hosszab ideig fog élni?

A PÉNZ NEM AKADÁLY!!

2013. szept. 4. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Felnőtt korban én fele-fele arányban keverném a Royal Canin Idoor 27-et és a Royal Canin perzsa fajtatápot. Öreg korban ugyanígy, csak az Indoor-ből az idős macskáknak készített tápot.
2013. szept. 4. 18:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Várom a többi értékes választ is!
2013. szept. 4. 18:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Amugy természetesen ivartalanítatni akarom. Néha adhatok neki valamilyen Steril tápot is??Van-e Royal Canin Steril??
2013. szept. 4. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk a TOTW táp nagyon bevált. Kutyának macskának egyaránt.
2013. szept. 4. 19:44
 5/5 Maxitabi ***** válasza:

Nálunk kis koruk óta egyféle tápot kapnak a cicák,mivel az minden életkorban adható.Ivartalanítottak és bentiek, az egyikük hosszabb szőrű, másikuk közönséges házicica-mégis egyformát esznek már negyedik éve.

Orijen, Acana, Wild cat(ezt azt hiszem itthon nem lehet kapni, német táp),Leonardo kacsás, brit care-t is próbáltunk-a lényeg hogy gabonamentes legyen és jó sok hús benne.Az első az alaptáp,de nedveset is kapnak (jó minőségűt-nem w..),hogy ne legyen gond a húgy és vesekővel,szőrgombócokra pedig macskafű van cserépben.

Szerintem a cica állapotától függ, milyen a táp..

2013. szept. 4. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!