Tegnap szült a cicám 4 kicsit, csak kettő maradt meg, félek hogy a többi sem éli túl, mit tehetnék?
Arra lennék kíváncsi hogy az a 2 ami még megmaradt milyennek kell hogy legyen? Hidegek, nem nagyon, de ez baj? Valaki csak tudja milyenek szoktak lenni 1 naposan?
Tudom, mindig megkapom hogy ivartalaníttassam, nincs munkám, nincs semmim amiből elő tudok húzni 12ezer forintot erre, és az még csak a egy macska, nekem 3 lánycicám is van, be meg nem zárhatom őket.
Ne törődj vele, mit írnak. Az annyira nem jó, ha tapogatod őket. Ha az anyacica ott van velük, nem lehet gond, ill. nem tudsz semmit sem tenni, csak ellenőrizni, hogy velük van az anyjuk, eteti őket, tisztogatja, melegíti. Ha nem így van, tedd be az alomba az anyamacskát, ha elkószálna túl sokáig.
Első alom? Mert ilyenkor sok minden előfordul. Amúgy is lepusztulnak néha, talán túl gyengék voltak, ez ellen nem lehet semmit tenni, azért születik annyi, hogy biztosan legyen utánpótlás. Sajnos így van, nekünk annyi kiscicánk volt már, és majdnem mindig meghalt egy vagy kettő, ilyen meg olyan okból. (Egyszer az anyjuk rájukfeküdt, és ebből kettő nem élte túl.) Ez ellen te nem tudsz semmit tenni.
Attól hogy nincs pénzem még szeretem az állatokat, és aminek nincs gazdája és idejön nem fogom kidobni mint mások teszik. Etetni tudom mivel mert marad nekik mindig maradék, csak ezekben a helyzetekben mint most nem tudom mit tehetnék.
Most néztem és még egy kicsi elpusztult, felhívtam az állatorvost, azt mondta meleg helyen legyenek, és szopjanak rendesen, ennyi, nem tud mit tenni, ez meg eddig is megvolt, nem maradtak meg mégsem, vagyis még egy van, de nem tudom meddig.
Az anyacica csak 1 éves, és biztos igaza volt annak aki írta hogy koraszülöttek, így nem tehetek mást csak várok hogy mi lesz. És remélem hogy az utolsó megmarad, de sajnos ő is nagyon picurka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!