Royal Canin helyett Purina?
Szerintem a purina one-nál jobbra is válthatnál, hasonló árban. Bár nem olvastam az összetevőit, tuti messze van a RC-tól. Persze a cicának jó lenne, de ár/érték arányban jobban is kijöhetsz másik táppal.
Ha direkt azt a tápot írta fel az orvos, akkor tőle érdeklődj.
Esetleg ez, nálunk bevált, bár nem a Sensitivet adom a cicának:
a Hills is ennyibe kerül igaz a 300 vagy 400 g-os de több a hústartalma,50-60 % azt hiszem!
itt az én kérdésem, ha valaki válaszolna azt megköszönném!
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__4784174-mi-a..
Ha valamiért gyógytápot javasol az orvos, mindig meg kell kérdezni, hogy tud-e ajánlani valami mást is. Ha beteg az állat, nagyon oda kell figyelni. Vagy bevállalni azt, hogy megveszem az olcsót (ami a legtöbbször szemét, még egy egészséges macskának is) és nem gyógyul meg, vagy rontok az állapotán. Az sem pénztárcakímélőbb.
A purina one nem rossz táp egyébként, olyan középkategória, de én nem adnám beteg vagy huzamosabb ideig a macskámnak. Nekem royal canin-t esznek 3-an, havi egy csomag elég a nedves mellett. Amíg, mert én is etettem régen a whiskas és társaival, mert még nem tudtam, hogy nagyon nem kéne. szóval ezekből a tápokból sokkal több kellett. Mert jóval kevesebb a tápértéke.
Te hús ennél, vagy olcsó műbeles virslit? Persze, néha jó a virsli, nem mondom, hogy nem de azon nem lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!