Mit csináljak, beteg a cicám?
Figyelt kérdés
Nagyon beteg a cicám -szív betegsége van trombozisa lett és most hátsólábára béna, korházban van. mellette izületes a gerince végig és öreg, 13 éves.. Azt mondták a dokik h ha 2-3 nap mulva nincs javulás akkor ....
nem tudom elfogadni, ő az "élettársam" együtt nöttünk fel.
Micsináljak...
2009. okt. 30. 12:38
11/16 bibi05 válasza:
Szia, megkérdezhetem, hogy hogy van a cica? Remélem minden rendben.
12/16 A kérdező kommentje:
:) szia, köszönöm a kerdest,
a cica jobban van, mar feltud ulni, sot, a jobb laba majdnem a regi, viszont a balt meg huzza.. :(
azt mondtak a dokik h egy ijen betegsegbol nem ketnap felgyogyulni, ugyhogy szedetem vele a bogyokat es most varok :)
2009. nov. 9. 17:10
13/16 A kérdező kommentje:
nincs mar Márton ;(
Meghalt. tegnap, 3 hónapja...
2010. ápr. 15. 07:46
14/16 bibi05 válasza:
en a kérdezo vagyok, nagyon sajnálom.
15/16 anonim válasza:
Szegény cica! Részvétem! Csak arra gondolj, hogy már nincsenek fájdalmai, nem szenved.
16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm... nagyon hianyzik...
:(
de neki tenyleg jobb igy.
2010. ápr. 23. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!