Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak a talált kismacs...

Mit csináljak a talált kismacskával?

Figyelt kérdés

Karnevál van a városban, és óriási tömeg az utcákon. Egy férfi kezében volt egy kismacska, megkérdeztem, hogy megsimogathatom-e, ő meg azt mondta, hogy persze, oda is adja. Én gyorsan kivittem a tömegből, nagyon félt szegény, hazahoztam, itthon adtam neki kaját meg tejet. Most az ölemben van. Nem tarthatom meg, és nem tudom, mikor teszek jót vele. Kb. ekkora: [link]

Kereshetnék neki gazdit, viszont nem biztos, hogy találnék, és nem virraszthatok itt mellette egész éjjel.

Visszavihetem éjjel oda, ahonnan elhoztam, mikor már nincs sok ember. Akkor talán megtalálná a családját, vagy hazatalálna, ha van gazdája. (Azon a környéken nagyon sok a kóbor macska, szóval lehet, hogy nincs gazdája.)De holnap és holnapután ugyanekkora tömeg lesz ott, és félek, hogy eltapossák.

Elengedhetem messze attól a helytől, messze a sok embertől, de akkor oda nem talál vissza, és nem tudom, hogy meglenne-e egyedül.

Szóval melyiket válasszam? Új gazdi, vagy vissza a családjához, már ha van.

2013. aug. 23. 23:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
a macskák laktózérzékenyek, azaz a sima tejtől többségük f.sni fog :(
2013. aug. 24. 08:19
 12/18 anonim ***** válasza:
amúgy meg nem fog visszatalálni a cica a családjához, tehát ha hazavitted és a kutyád is jól fogadta csinálj fényképeket és kezdj neki gazdit keresni, több netes oldal is van + a face :)
2013. aug. 24. 08:20
 13/18 anonim ***** válasza:

Következő a megoldás; fényképezd le, előnyös kép legyen! Tedd fel a gazditkeresek.hu-ra, az aprod.hu-ra, az expressz.hu-ra, a jofogas.hu-ra, a facebookra. Minden létező állatmentő szervezetnek írjál, hogy osszák meg, legyél kétségbeesett, és ne írd le, hogy tulajdonképpen te hoztad haza... Írd azt, hogy találtad. Miután mindenhol fent van a cica, csak annyi a dolgod, hogy várj, és mindennap újra felrakni a hirdetéseket, hogy elől legyen.

Ennél többet nem tudsz tenni. Nem fog hazatalálni, még nagyon kicsi.

És kérlek ne adj neki tejet, mert fosni fog tőle. Vegyél neki valami száraz junior tápot, meg egy alutasakost vagy konzervet. Legyen egy kis helye a lakásban ahová eltud bújni. Esetleg csinálj neki egy-két játékot otthon.

Ha csinálsz róla egy normális képet, amin látszik rendesen, akkor segítek hirdetni ha elküldöd.

2013. aug. 24. 11:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha mégsem érdekelné senkit, akkor azért se legyen bűntudatod ha a templomkerbe viszed. Azt mondod hogy ott adnak enni nekik. A lényeg hogy ne pont ugyanoda vidd vissza ahol felvetted, hanem ahol jól érezheti magát, de a legjobb az lenne ha érdekelne is valakit. Vagy esetleg hagyd ott annál a haverodnál, akit érdekelt a dolog :P Oké, csak vicceltem, bár mondjuk lehet hogy tényleg befogadnák ha rejtélyesen otthagynád.
2013. aug. 24. 22:55
 15/18 anonim ***** válasza:
*mármint ha ismerősnél hagynád ott.
2013. aug. 24. 22:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Végül nálunk maradt a cica, és nagyon jól érzi magát. :) Tegnap megkapta az oltásokat is, most épp a kutyánkkal szaladgálnak az udvaron. Köszönöm a segítséget mindenkinek!
2013. aug. 30. 18:25
 17/18 anonim ***** válasza:
ennek örülök :)
2013. aug. 30. 21:17
 18/18 anonim ***** válasza:
legalább ez jól végződöt :)
2013. aug. 31. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!