Az normális hogy 1 kandúr törődik a kis macskákkal?
Hát szerintem meg te vagy hülye.
Gondolom maximum 12-13 éves vagy, ha nem érzed az iróniát a mondataimban.
És szerinted attól még, hogy nem láttál VEMHES (nem terhes) macskát, attól még nem is volt egy sem a környéken?
Néha a sajátjaimon is már csak az utolsó 1-2 hétben veszem észre, hogy ott bent bizony kölykök vannak, nem, hogy még más macskáján is azt figyelgessem, vemhes-e.
Olvasd el még egyszer ezt a mondatod:
"lehet ő az apa és idehozta a kölykeit mert meghalt az anyjuk?"
Te ebből mire következtetnél, ha nem arra, minthogy SZERINTED a macska TUDJA, hogy azok az ő kölykei.
Most meg mi nem tetszett?
Nem tudtál választ adni a kérdésemre, még csak normálisan reagálni sem a válaszomra, csak szidni, mert nem tetszett, hogy kioktattalak. :)
Áruld már el a korodat légyszíves, én hazudni a sajátomról nem fogok.
Osztom az ESZET? Te jó ég.
Itthon is osztom az "eszet", ha úgy van. Leszarni nem szarnak le, bár gondolom, a saját példádból indultál ki, hiszen gyakorlatilag mindketten ugyanazt csináljuk most.
A kismacskák anyja meg szerintem vissza fog jönni értük, de azért néha nézz rájuk, viszont tényleg ne fogdosd össze őket, mert ha aztán nem fogadná el őket az anyjuk, az nem lenne túl jó, sem a kicsikre, sem rád nézve, hiszen akkor az etetés és felnevelés teljes egészében rád/rátok hárulna.
Ha esetleg árvák lennének, remélem vigyáztok rájuk.
Halottam már ilyenről, hogy a macska hazahozta az utcáról a többi macskát (sőt, kutyákat is), hogy a gazdi nekik is adjon enni.
Elképzelhető, hogy hazahozott egy anyukát a kölykeivel együtt. Hogy a ti kandúrotoké-e a gyerekek, az már más kérdés, ez is lehet. De az is lehet, hogy az anyuka nélkül hozta haza a kölyköket.
Figyelni kellene, hogy az anyamacska visszajár-e a kölykökhöz. Tejet nem jó nekik adni egyébként, mert hasmenésük lesz tőle. Csak laktózmentest lehet nekik adni. De ha már tényleg nagyobbak, akkor adj inkább nekik konzervet vagy húst. Disznóhúst és vadhúst viszont csak főzve, sütve szabad nekik adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!