Tudtok olyan orvost, aki olcsón hajlandó beoltani egy talált macskát? Aki nem az enyém.
Attól hogy találtad nem fog kevesebbe kerülni az oltóanyag előállìtása,szállìtása,beadása...
Sajnos nem ìgy működik a világ...
Akkor ha mától bemegy valaki oltásért és azt mondja nem az enyém,csak találtam fele annyit kell fizetni?
Ha a vizitdijat leveszi az árból örülj neki és oltasd ott be!ingyen a mai világban semmi sincs,bármit mondasz,egyébként kedves kérdező
Tehát azt feltételezed, hogy a saját macskám?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__allatvedelem__4423342..
Minek válaszolsz, ha érdemben nem tudsz segíteni? Miért kötözködsz? De figyelj csak, Újpesten vagyunk, nagyon szívesen átadom a cicát bármikor, viseld te a gondját, etesd, oltasd be. Legalább helyre áll a rend itthon, és a saját állataimmal tudok foglalkozni. Jaaa, hogy miért is kéne neked foglalkoznod vele? Nekem miért kéne? Miért nekem kéne fizetni az oltást? Miért van bennem annyi lelkiismeret, hogy inkább keresek egy olcsó dokit, minthogy kib@sszam az utcára? Akkor innentől kezdve ha valami kérdésed van, írjál privátot, vagy töröld a listádból a kérdést, mert erre nem vagyok kíváncsi. Majd ha eljut a csöpp kis agyadig, hogy mit magyarázok, akkor beszélhetünk, te kis buta senkiházi :)
Kérdező! Hadd védjem meg az előttem válaszolót! Nem rosszindulatból írta, amit írt (legalábbis én nem annak olvastam).
Én imádom, szeretem a macskákat, legszívesebben az összeset megmenteném. :)
Egyébként BP-en találtad a cicát?
Bocsi, csak az egyik rokonomnak most veszett el egy ivartalanított cicája, de mi Borsodban lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!