Szeretnék egy cicát, de anyum nem engedi. Hogyan és mivel tudnám bebizonyítani neki, hogy már 16 évesen vagyok olyan tudatos, hogy tudom mivel jár egy háziállat?
Harmadik emeleti lakásban lakunk, és van három testvérem is. Hiába mondtam neki, hogy majd én fizetem a macskakaját és minden egyéb macskatartáshoz szükséges dolgot is.
Tanár, így nehezebb meggyőzni bármiről is, kérlek segítsetek!!! :)
" majd én fizetem a macskakaját és minden egyéb macskatartáshoz szükséges dolgot is"
Miből? Abból, amit ők adnak?
Vagy más fix bevételed? Dolgozol?
Nem hiszed, hogy olyan nagyon tudod, hogy mivel jár egy háziállat.
Tudod te, hogy mennyi ideig él egy cica?
Hol leszel te akkor?
Ki fogja gondozni, ha egyetemre, főiskolára mész? Vagy biztos, hogy helyben maradsz?
oké, most már kicsit belátom a dolgot...
amúgy csak kijavítom: 4-en vagyunk a családban.
a hárman vagyunk testvérek azt jelenti, hogy velem együtt. És a szüleim elváltak. :(
Természetesen nem abból a pénzből fizettem volna a cicát, amit kapok anyától, ennyire nem vagyok nyomorult én se :D
köszönöm a válaszolókat, tényleg sokat segítettek :)
Hogy az árát állod, az egy dolog.
De te fogod tisztítani az almos dobozát?
Te adsz neki enni akár éjjel kettőkor?
Te nyitogatod neki az ajtót (ha kijárós cica lesz - hogy az lesz vagy sem, azt mindig a cica dönti el, akárki akármit mond is) akárhányat mutat az óra?
Te mész el megkeresni, ha harmadik napja nem eszi haza a fene?
És még tudnám sorolni...
A macskaszőr takarítását nem is számítom ide, az annyira közhelyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!