Van egy maine coon fajtájú kiscicám. átlagos a méretei alapján?
Azt szeretném kérdezni, h kinek mekkora volt 2.5 hónapos korában a macsekja? ha esetleg tudja?
Az enyém már most több mint 50cm és kb 2kg.
Olvastam neten, h a világ legnagyobb ilyen fajtájú macskája 1.3m hosszúra nőllt, természetesen az orra hegyétől a farka végéig mérve.
Szerintem teljesen normális, bár attól függ hány évesen 50 cm és 2 kg. A mamámnak a 4 éves kan maine coon-ja most 7-8 kiló és szerintem megvan 80-90 cm az orrától a farka végéig.
Egyébként először egy nőstény macskája volt, akit pároztatott, és 7 kölyök közül ez a fiúcska volt az egyik, és amikor még picik voltak, gyakran segítettem a mamámnak lemérni őket, leginkább a súlyukat. Holnap jön haza a mamám, talán akkor több kérdést is meg tudok kérdezni a kölykökkel kapcsolatban. Szóval ha még érdekel valami, kérdezz. :)
Értelemszerűen 2.5 hónapos a macsek.
Köszi a választ.
Pontosítok, most szombaton lesz a cicus 3 hónapos, 1.7kg és 62cm hosszú.
Kis korától kezdve ő volt az alom legnagyobb cicusa, természetesen kandúr.
Még mindig várom a válaszokat a kérdésemre. Átlagosnak mondható a méretei alapján, sehol nem találtam a neten ami alapján viszonyíthatnék. ezért lenne fontos ha tudna valaki mondani valami értelmeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!