Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A háztól száműzött házimacska...

A háztól száműzött házimacska túlél illetve alkalmazkodik, nem?

Figyelt kérdés
volt rá példa hogy anyum különböző okok miatt elvitt a háztól macskát egy felnőttet és egy nagyobb, majdnem kifejlettet messzire, a város végében lévő szőlőskert dűlőbe hogy ezentúl boldoguljanak de mi nem szeretnénk őket tartani tovább. itt is szabadon járkáló cicák voltak jöttek mentek nem tudom milyen területet jártnak be, de csak tudtak ezután is kezdeni magukkal valamit, nem? olvastam hogy a macska levadássza magának az ételt ha nagyon éhes. vagy csak tudnak kóborolni 500-1000 métert hogy a város utolsó utcáját lakott területet elérjék és egy háznál vagy befogadják őket, vagy találnak valami ennivalót ami más állatnak volt kitéve, végülis a környéken is művelik ezt idegen macskák
2013. aug. 16. 15:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Valóban ösztönlény, de a vadonban nem tud annyit vadászni h jó húsban maradjon. Ha így lenne akkor a kóbor állatok nem lennének csontsoványak.
2013. aug. 16. 19:45
 22/24 anonim ***** válasza:
Az ilyen esetekre (is) van a menhely..
2013. aug. 16. 22:03
 23/24 anonim ***** válasza:
Na mit csináltatok vele ti bunkó és böszme állatgyilkosok?
2013. okt. 11. 23:51
 24/24 A kérdező kommentje:
remélem utolsó csak ironizált...nem is akartam tovább foglalkozni a kérdéssel ahogy láttam milyen elvakult egysíkú gondolkodása van sokaknak szerencsére jöttek értelmes válaszok is nem csak gyalázkodók. nyugodjatok meg túlélte a macska és nem tudom hogy befogadta-e valaki a környéken vagy vadonélő életmódot folytat de néha szokták látni fel-felbukkanni szüleim ha a város határi telkük közelében
2013. okt. 12. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!