A cicám (sima házimacska) 2 éves, lány cica, és még egyszer sem szült. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 20:02
3/14 anonim válasza:
Örülj neki. Mindenesetre vidd el orvoshoz, nehogy valami nagyobb gond legyen mögötte.
Amúgy, mikor vitted oltásra, vagy ilyesmi, miért nem kérdeztél rá? Én az ilyen kötelező jelenéseknél minden apróságra rákérdezek.
4/14 anonim válasza:
Hála istennek, semmi szükség még X mennyiségű kiscicákra. Ivartalanítsd, és nem lesz ilyen problémád.....
5/14 anonim válasza:
Az miért jó neked ha szül? Mit csinálsz a kölykökkel? Így is túl szaporulat van, örülj neki, hogy nem csinálja fel a környék összes kandúrja. Amúgy meg tessék ivartalanítani, nem kell több menhelytöltelék.
6/14 anonim válasza:
Igazából nem tudom, hogy az neked miért jó ha szül vagy 5 macskát. Csak simogatás, vagy dédelgetés céljából? Vagy szeretnél még kiscicát?? Ott a menhely, vagy fogadj örökbe! Örülj neki, hogy eddig nem lett neki. Gondolj bele, azokat a kölyköket később etetni kell, foglalkozni vele, ápolni és a kötelező oltásokat beadatni.Ez mind plusz kiadás.Hidd el, te csak jót teszel vele tényleg, ha ivartalanítod... Egyébként sziámi cica? Mert azok későn érnek. De az is lehet,hogy már voltak/vannak kölykei, csak nem vitte haza. Ezt honnan tudod biztosan, hogy még nem volt kölyke?
7/14 A kérdező kommentje:
Igen egyet megtartanék, és azért nem szerzek máshonnan mert azt szerettem volna ha ettől a cicától van, talán örökölné a szép pofiját :D De ha nem lesz akkor nem lesz, mindegy...tényleg nincs gondom akkor arra hogy a többi cicust elosztogassam. Egyébként nem sziámi, sima házimacska és kint tartjuk. Onnan gondolom hogy nem hagyta máshol a kölyköket, mert sosem volt "duci", nem láttam a hasán hogy furcsán megnőtt volna, és állandóan otthon van.
2013. jún. 27. 21:58
8/14 A kérdező kommentje:
Ja és először van lány cicám úgyhogy ezért állok sokszor értetlenül a dolgok előtt, nem tudom mi hogy zajlik egy lány cicánál. Tavasszal láttam pont hogy kezdtek éppen valamit egy fiú macskával....:D de az enyém sosem hagyta magát meg állandóan fújt az összesre. Persze ez nem jelenti azt hogy szűz még, nem tudhatom...:)
2013. jún. 27. 22:01
9/14 anonim válasza:
Ivartalanítás=pénz és idő megtakarítása+állat nem szenved minden évben többször. Nem értem miért olyan bonyolult ezt felfogni.
10/14 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem én vagyok itt az, aki nem tudja felfogni a dolgokat... ha észrevetted volna, nekem egyáltalán nem lenne baj, ha kiscicák lennének évente többször.
2013. jún. 28. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!