Az anyamacska megszülte a kicsiket egy előre elkészített dobozba..most 10 naposak voltak és tegnap elvitte őket a padlásra a kanapé mögé,ahova nem tudunk bemászni utánuk.Jól szocializált,barátságos kiscicákat akarok,ezért fontolgatjuk,hogy elhúzzuk a kanapét és bezárjuk őket a házba az anyával együtt(aki kijárhat természetesen).Sok kismacska volt már nálunk,mind agresszív lett,mert az anyjuk csak 3 hónapos korukban hozta elő őket,nem lehetett megfogni őket,pedig az anyamacska nagyon kedves,barátságos.Elhozhatom onnan a kicsiket és bezárhatom őket az anyával? Vagy mit csináljak,hogy a kiscicák kedvesek legyenek?
Mondom 2évente 1x szülnek,mert nagyon ritkán tudják kijátszani a fiatal kandúrok az "alfa" kandúrt,aki azonnal elűzi őket..2 macskánk menhelyes,a többit mondom hogy ellopták valami nyomorult életűek a kertből >< Olvasd már vissza az egészet,mielőtt a torkomnak ugrasz.
2013. aug. 14. 22:45
32/39 anonim válasza:
Neked hiába mond az ember bármit... Nem fogod fel úgysem hogy rossz amit csinálsz. Mondjál már egy érvet hogy miért jobb a saját alom aminek a felét kb kigyilkolod "természetes szelekció" néven, mintha minden macskád menhelyről lenne. Essek hanyatt hogy kettő onnan van? Miközben látszik, hogy milyen jól tartod őket, elfacsarodik a szívem ha belegondolok, hogy hány kidobott/menhelyes cicának hozhattál volna szép életet ahelyett hogy meg kell halniuk. Nem, te sajátot akarsz.
Ebben az esetben a nyomorék macska-cleptomániás szomszédság akik ezek szerint már kb 10 macskádat lopták el, menhelyi, ivartalanított macskákat tartana.
Ennél már csak az a jobb amikor az ivartalanítós ötletre egy hasonló zsenitől azt kaptam válasznak, hogy ő egy jótét lélek, hiszen a házimacskák kipusztulnak ha senki nem szaporítja őket.
2013. aug. 14. 23:49
33/39 anonim válasza:
Off!
Utállak, amiért nem ivartalaníttatod a macskáidat, de az tény, hogy olyan aranyosak, meg kell zabálni őket :)
Off vége!
Tapasztalatom szerint egy cica akkor lesz kezes, ha sokat van kézben, vagyis emberek között.
2013. aug. 15. 18:51
34/39 anonim válasza:
Jézus hogy itt mennyi paraszt van!!!! A kérdező gondozza a macskáit, szereti őket és lehurrogjátok! Tuti panel parasztok vagytok, jöttök itt a tüskés pénisszel stb... :D Szerintetek a ti macskátok boldog úgy h 50 négyzetméteren tartjátok, és az ivartalanítással minden ösztönét kiírtjátok és egy 20 kilós szőrös párnát csináltok belőle? Ez a helyes macska tartás szerintetek? Ezeken a képeken látható cicák egészségesek és boldogok! Ha nem akar a kérdező menhelyi cicát akkor nem akar fogjátok fel! És ne legyetek elfogultak h csak az a jó megoldás h párnát csináltok a macskáitokból!
2013. aug. 15. 19:26
35/39 A kérdező kommentje:
Utolsó..igen,nem igazán akarok menhelyi macskát.Szeretem tudni kitől/honnan származnak a macskáim,kik voltak a felmenőik.Biztosra fel tudom sorolni az öreg vörös kandúr felmenőit 4 generációra visszamenőleg.Tudom,hogy egészségesek lesznek a kicsik,mert egyik felmenőjük sem volt beteg soha.Ahonnan (menhely,de ismerem a tulajt) a 2 nőstény van,ott is visszakérdeztem,hogy volt-e beteg valamelyik,vannak-e oltásaik,kb. mennyi idősek fogak alapján etc.Rendszeresen látja őket orvos is. Amúgy,ha valakit érdekel,a kicsiknek ma kezdett el kinyílni a szeme :D Átvittük őket a fűthető részbe az anyával,akinek macskaajtós ki/bejárása van..
2013. aug. 15. 19:43
36/39 anonim válasza:
Nagy állatvédő vagyok, de ne is haragudjatok nem az volt a kérdés hogy mit csináljon a macskákkal, hogy ölje meg őket hogy szaporítsa tovább stb...semmi közötök hozzá kinek hány macskája van, maximum tanácsod adhattok hogy "igen ezt és azt csináld", "de szerintem..." és "bocs nem akarok bunkó lenni..." Nem neki esni az embernek kapásból, hogy mit képzel! Rendesen eteti, rendesen tartja őket! Semmi köze senkinek ahoz hogy kinek mennyi macskája van! A kérdésből látszik hogy gondozni akarja őket, nyilván nem azért akarja megszelidíteni hogy aztán kirakja az utcára! Nem is értem ezt az oldalt, olyanok irkálnak normális kérdésekre, akik otthon ülnek, unatkoznak és rohadtul utálják az egész életüket, mert egy szerencsétlenek és akkor már jól hordjuk le ismeretlenbe a másikat! Grat!
2013. aug. 16. 08:12
37/39 anonim válasza:
És nyugodtan le lehet pontozni, nem érdekel senkit ugysem a pontozás, mindenki látja, hogy olyanok adnak válaszokat 82%os jó erdménnyel, akiknek az írásából lerí, hogy kb 17 évesek, de agyilag egy 10éves szintjén állnak!
2013. aug. 16. 08:25
38/39 anonim válasza:
Vicces, hogy azért mert valaki nem szimpatizál a természet szelektációval, attól máris élettelen vagy gyerekes.:D
Őszintén szólva, a pontozásból lejön, hogy valaki mennyire van otthon a témában. Aki 80 %-okkal ad ostoba választ, az valószínűleg új az oldalon. Akinek pedig alacsony a százaléka, azt általában nem is érdekli, pff senkit nem érdekel. Érdekes :)
2013. aug. 16. 11:26
39/39 anonim válasza:
a pontozásból semmi más nem jön le csak hogy mennyire nem értenek egyet az emberek! Ha már más a véleménye 2 embernek mint a többi 5nek akkor ők ketten le lesznek pontozva!Azért mert más a véleménye, attól nem lehet hasznos a másik válasza?? Ezt így értettem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!