Létezik bolha irtó, riasztó módszer, ami nem totál kamu?
Van egy 6 hónapos körüli fekete hosszú szőrű nőstény macskám. Százával nyüzsög benne a bolha. Kertes házba lakuk, vidéken nagyon sok féle állatot, haszonállatokat is. Azokat érdekes mód nem szereti. Már kétféle bolhanyakörvet vettem, illetve kétszer próbálkoztam ezzel a tarkóba cseppentős méregdrága "csodaszerrel". Semmi eredmény persze. Már azon is gondolkoztam hogy megpróbálom porszívóval, kiszedni a nagyját, de azt biztos nem hagyná.
Van valakinek valami ötlete, ami tényleg hatásos?
Azóta elveszett sajnos. (Valószínűleg valami szemét alak ellopta tőlünk :( ).
De a probléma még aktuális, hiszen van most megint van 3 kismacskánk. Ugyan úgy bolhásak. Nincs pénzem több ezer forintos "csodaszerekre". És eddig nem vált be semmi, olyan mint a babahintőpor kennék rájuk. Nagy árverés szerintem az összes ilyen készítmény. Hatalmasat csalódtam bennük.
Viszont ezeknek világos bundájuk van, könnyen meglátom bennük és a nagyját a két hüvelyk ujjam közé szorítva kipukkasztom őket. Gusztustalan, primitív módszer elismerem, de más ötletem nincs. És szerencsére az állatok is jól tűrik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!