Összeszokhatnak valaha? Vagy meg fogja enni a macskámat?
Máltai selyemkutya 6éves, nagy macska ellenes! Hazavittem egy kiscicát és hetek óta odáig jutottam, hogy megtudom neki mutatni tenyérből (mert a cica így nem tud elbújni, de az elmúlt két alkalommal majdnem megharapta a cicát, pedig az nem csinált semmit!A kutya szaglászta, majdnem nyalogatta is a fülét, aztán kapott egyet!Tényleg buta ilyen szempontbol a kutya,megette a szomszed kacsait is.ma is letettem a macskat és egyből rámozdult..kapott is az orrára,akkor odebb ment és vissza se nézett,de ha elengedtem volma a cicat akkor tuti elkapja...pedig annyira ki akar menni... :-(
Nem az én kutyám,barátoméknál lakunk,de hallgat rám a kutya..de mikor meglátja és fut na akkor senkire nem hallgat.elfordult és odébb ment kb inkább odébbmegy mert tudja,hogy rosszat fog csinálni nem bírja ki... De bezzeg ilyenkor ha leteszem és játszik a csivavával a macsek,már jön is vissza a dög és már ugrik is rá...nem merem kipróbálni hogy hagyom mi lesz a vége,lehet megszagolja csak és ha nem fut már nem is érdekli,de ha nem,az a macskám életébe kerülhet...S.O.S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!