Milyen név illene hozzájuk?
Figyelt kérdés
2 nagyon aranyos cicát kapott a kislányom szülinapjára.Mindkét cica szeme és szőre karamell színű.A lányom a fiút Jasper-nek a lányt Rosalie-nak akarja hívni.Szerintem ezek kicsit furcsák nevek lennének.Szerintetek milyen nevek illenének a cicáinkhoz?2009. okt. 23. 12:26
1/9 anonim válasza:
Nekem teccenek azok a nevek!! :)
A lányodnak pedig nagyobb kötődés lehet az a cicák felé, ha ő adhat nekik nevet. Szerintem hagyd hagy nevezze el a saját cicáit.
2/9 anonim válasza:
Szerintem is jópofa és különleges nevek ezek :) Nekem kifejezetten tetszik
3/9 anonim válasza:
Szerintem is pont jó nevek:) puszilom a cicákat:D
4/9 anonim válasza:
Szerintem ezt hagyd rá ha neki ezek tetszenek amugy nagyon aranyos nevek szóval had legyenek ezek ha ezeket szeretné:)
5/9 anonim válasza:
Haverom cicáját Rousseaunak hívják, ő nevezte el amikor kicsi volt talán ez az egy köteléke van hozzá :D . Engedd hadd nevezze el a cicáját a lyányod!
6/9 anonim válasza:
Nagyon szép nevek sztem :D Amúgy a lányod erősen Twilight-fan lehet :P Nálunk is én neveztem el a cicát. Hagyd rá a lányodra a döntést. :D
7/9 anonim válasza:
Én is az Alkonyat sorozatot akartam írni:D
Amúgy nem,tekintve,hogy Rosalie és Jasper is hasonló beöntésűek:D
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!Igen a lányom hatalmas Alkonyat fan :D Végül ráhagytam,úgyhogy a cicák neve Rosalie és Jasper.
2009. okt. 23. 22:14
9/9 anonim válasza:
Szerintem haggyad választani és akkor ha megunja biztos becézni fogja őket. Én is kislánykoromban úgy nevezhettem el a cicámat ahogy akartam és idővel márnem monndtam a teljes nevüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!