Ha az emberek találnak egy macskát, vagy hozzájuk csapódik, keresik a gazdáját?
Figyelt kérdés
Te hogy teszel? Azért jutott eszembe a kérdés, mert én most keresem a saját macskámat, és volt már olyan, hogy a plakát alapján jelentkezett valaki, hogy odacsapódott hozzájuk egy macska, aki hasonlít az enyémre. Nem az enyém volt, de javasoltam, hogy esetleg rakják fel egy-két elveszett állatos portálra, hátha keresik és a gazdája ráakad. Erre megvonta a vállát, hogy neki tök mindegy, elfér náluk, nem rakja fel. Kicsit megdöbbentem, mert ennyi erővel az én macskám is ott lehet valakinél, aki nem vette észre a plakátot és eszébe sem jut, hogy azt a macskát kereshetik...2009. nov. 17. 12:16
1/6 anonim válasza:
Én mindig körbejárom a környéket, ha találok egy állatkát, (mert volt már hogy egy db napos kiskacsa jött hozzánk). Eddig egy kivétellel megtaláltam a gazdikat.
2/6 A kérdező kommentje:
Én is ezt csináltam most egy kiscicával, körbe jártam, meg is lett a gazdája. Csak azon csodálkoztam, hogy igazából nem is kellene ahhoz kimozdulni, ha nincs kedve, hogy felrakja a netre, hogy itt és itt találtam egy ilyen és ilyen macskát, lehet érdeklődni. Ráadásul nem is valami idős ember volt, aki ne értsen az ilyesmihez. Csak megvonta a vállát, hogy neki mindegy, nem rakja fel.
2009. nov. 17. 12:40
3/6 anonim válasza:
Barátom szüleinél kb 6macska van aki odakóborolt hozzájuk. De mind kint van, tehát ha akar bármelyik hazamehet. De szerintem inkább kóbor macskák.
De persze ha nyakörves cica lenne az más.
4/6 anonim válasza:
Mivel nálunk általában csak úgy kikötnek a talált állatok, mindig teszek fel hirdetést mindenhova, szólok a környéken lévő állateledel boltokban, hogy szóljanak, ha valaki keresi a cicáját/kutyáját. Plusz körbenézek neten, hogy ki adott fel hirdetést, hogy keresi az állatot.
5/6 anonim válasza:
Par hetes kiscicat ha talalok, akkor nem jarom korbe a kornyeket, hanem addig befogadom, mig neten nem talalok neki uj gazdit. Ez eddig bevalt.
Nyakorveset meg nem talaltam, de ha talalnek, mindenkepp kiplakatolnam.
6/6 anonim válasza:
Én tíz éve találtam egy pici cicát. (aki most itt alszik előttem az asztalomon :) ) Nem hirdettem meg,de nem is láttam, hogy keresnék. Megszerettem azonnal, megtartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!