Szerintetek haza merjem hozni a kiscicát?
Vidd el a közeli állatorvoshoz, mondd el neki mi történt.
Rakjatok ki a rendelőjében hirdetést,hogy találtál egy ilyen cicát (a te elérhetőségeddel). Ahol találtad, oda is rakj ki hirdetést.
Ha valakié a kiscica,majd jelentkezik,ha nem akkor sok örömöt vele!
Őszintén ? Én hazavinném :D
Oké, lopásnak minősül. Értem. De ha lenne lehetőségem én megtenném (lehet lepontozni).Annak a szegény picinek gondoskodásra van szüksége.Ahogy az ilyeneket ismerem nem nagyon fogja őket meghatni ha nem találják. És a helyedben elvinném dokihoz, ha nincs benne chip rakatnék bele a saját nevedre. Innentől igazából a tiéd. Mond, hogy te kerested a gazdáit de hiába... Esetleg ne engedd ki pár hétig és ne híreszteld honnan van. Mond, hogy kóborolt és bement a kertedbe. Ja és lehetőleg ne tudj róla, hogy volt "gazdája". Egy ilyen pici babának rengeteg gondoskodásra és szeretetre van szüksége, nem arra hogy kibaxák a kertbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!