Mi legyen a cicával? Behozzam, ivartalaníttassam? Hogy bírná ki azt a pár napot a lakásban?
6 éve örökbe fogadtam 2 cicát. Az anyuka 7-8 hónapos lehetett, és már túl volt egy ellésen. Őt ivartalanították a menhelyen, viszont a kölykét (kandúr) nem, hiszen akkor még csak 2 hónapos volt, amikor elhoztam őket.
A cicák a nagymamámnál vannak vidéken, a nőstény cica jól van, de a kandúr nagyon ramaty állapotban van. Sokszor 1-2 napra elcsavarog, és csupa sérülés. A fülén most is egy nagy seb van, és csak fekszik, olyan betegesnek tűnik.
A nagybátyám annyit mondott, hogy „jobb lenne lelőni”…nem haragszok rá, vidéken sajnos még mindig így néz ki a kutya és cicatartás.
De arra gondoltam, hogy behoznám Pestre (kb 1 óra az út) ivartalaníttatnám, megnézetném dokival. Biztos segítene a műtét, hiszen utána már csak nem csavarogna és verekedne annyit. De félek, hogy azt az 1 hetet hogy bírná a lakásban, amíg kiszedik a varratokat. + van egy kistestű kutyám, őt is félteném, mert bár ő jóban van a macskákkal, de ezt a kandúrt nem igazán ismerem, hogy milyen természetű.
Segítsetek, nagyon sajnálom a cicát :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!