2 hónapos a cicám. A szüleim nem engedik, hogy behozzam a
házba. Most egy kibélelt dobozban alszik. Túl fogja élni
így a telet?
tegyél neki be kis szövetet valamit ami meleg, akár bolyhos, ami alá el tud bújni, és a doboz ha lehet ne a kapuban legyen ahol a legnagyobb a szél, hanem vmi szélcsendesebb hely
esetleg ha van kamrátok vagy valami, sufni, akkor próbáld rábeszélni őket, h legalább oda had menjen be, h ne fázzon annyira.
túl élni, talán, sok odafigyelés kell. az lenne a legjobb ha ott lenne anyja is, akkor odabújhatna hozzá.
2009. nov. 4. 21:28
A macskák nem szoktak a házban aludni.És mindegyik túléli a telet.Felmennek egy padlásra vagy kamrába,ott is jól megvannak.A hóban pedig vígan mászkálnak.Ne féltsd őket,a kajáért úgy is hozzád jönnek majd.
2009. nov. 4. 21:30
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat.Sajnos anyja nincs,az utcáról hoztam be,rongydarabokat tettem a dobozba,és nem túl szeles helyre tettem.Szerencsére hosszú a cica bundája.
4/10 anonim válasza:
láttál már 2 hónapos macskát? uristen te aztán tanyasi legény vagy! ilyen fiatal macskára sok odafigyelés kell.. én bevinném a lakásba, muter fater meg hadd hisztizzen, mégis csak jobb egy veszekedés mintegy fagyott macska reggelire
2009. nov. 9. 19:57
Képzeld kedves elöttem szóló, a macskák igenis szoktak a lakásban aludni.
Kedves Kérdező! Lehet, hogy túléli... nincs olyan hely a házban (pince, előszoba), ahová bejárthatna?
2009. nov. 9. 20:06
6/10 A kérdező kommentje:
Már betettük az új épületrészbe,ami még nincs teljesen kész,a nagyokkal együtt ott lesz.
Nekem 4 db 8hetes kiscicám él a terszon. Hungarocellből készítettem nekik házat. fél percen belül átveszi a testük melegét! Imádják!Sajnos nekem már kettő benti macskám van, ezért nem hozhattam be őket, de ezzel jelentősen megkönnytem neki, hogy átvészeljék a telet. Próbáld ki te is! Hungarocell, vagy gipszkarton! Semmi extra ! 6 lap az oldalhoz, amit sziloplaszttal összelehet ragasztani, és egy bejáratot vágj rá!egyszerű!
2009. nov. 10. 10:48
Ahol most lakunk csak kinti cicák vannak. Persze többen és ha útálják is egymást fiú lány azért összebújnak ha hideg van. A kiskutyáknak fadobozt készítettem, bele a hungarocell lapok(építkezésről maradt)és rongy. A bejáratot kívülről takartam le ki rést hagyva. Mivel pici még sok odafigyelés és játék kell neki.mindig nézd meg meg van e...
2009. nov. 10. 13:17
A kiscicánál nagyon ügyelni kell a körülményekre, mert
még érzékenyek az időjárás viszont tagságára! Pláne, hogyha
egymagában van, és nem tud össze bújni a többiekkel!
A süldő korú és a felnőtt macskák már jól bírják a strapásabb körülményeket.
2009. nov. 11. 14:52
10/10 anonim válasza:
Ha bélelt dobozban alszik, nem lesz semmi baja. Minden állatom kint volt mindig is, születésük óta. Viszont jól fogja innentől bírni a telet:)
2009. nov. 12. 12:39
Kapcsolódó kérdések: